Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-12-2014 15:29   Güncelleme : 27-12-2014 15:29

Şerafettin Aras’ın babası vefat etti

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ikinci Başkanı Şerafettin Aras’ın babası Hacı Hiyasettin Aras vefat etti. Hayır, sever kişiliği ile de tanınan emekli imam Hacı Hiyasettin Aras, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı

Şerafettin Aras’ın babası vefat etti

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ikinci Başkanı Şerafettin Aras’ın babası Hacı Hiyasettin Aras vefat etti. Hayır, sever kişiliği ile de tanınan emekli imam Hacı Hiyasettin Aras, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.

Hayata gözlerini yuman Hacı Hiyasettin Aras, son yolculuğuna (27.12.2014 Cumartesi) Maltepe Karacabey 70 Evler Camiinden uğurlandı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına UND Başkanı Çetin Nuhoğlu ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda lojistik yetkilileri katıldı.

Yapılan duaların ardından Hacı Hiyasettin Aras, İstanbul Kurtköy Mezarlığında toprağa verildi. Maltepe Selimiye Yurdunda taziye evi oluşturuldu. Aras Ailesi, taziyeleri oluşturulan taziye evinde kabul etti.

Ulaşım Gazetesi ekibi olarak merhum Hacı Hiyasettin Aras’a Allah’tan rahmet, UND ikinci başkanı ve Hilal Trans’ın sahibi Şerafettin Aras ve Aras ailesine başsağlığı dileriz.