Lojistik
Giriş Tarihi : 04-01-2015 23:24   Güncelleme : 04-01-2015 23:24

Avrupa’nın prestijli ödülü Omsan’a

Kurumsal iletişim alanında Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “European Excellence Awards - Avrupa Mükemmellik Ödülleri’nde” Omsan, Arabam Tatilde hizmetine yönelik gerçekleştirdiği yaratıcı tanıtım çalışmaları ile tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye kategorisinde Birincilik Ödülünün sahibi oldu.

Avrupa’nın prestijli ödülü Omsan’a

Kurumsal iletişim alanında Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “European Excellence Awards - Avrupa Mükemmellik Ödülleri’nde” Omsan, Arabam Tatilde hizmetine yönelik gerçekleştirdiği yaratıcı tanıtım çalışmaları ile tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye kategorisinde Birincilik Ödülünün sahibi .

Avrupa genelinde 1600 başvurunun yapıldığı yarışmada ödül kazanan firmalar, kurumsal iletişim, halkla İlişkiler ve pazarlama konusunda tanınmış kişilerden oluşan 30 kişilik seçkin bir jüri tarafından belirlendi. Paris’te Maison de la Mutualité Otel’de düzenlenen gala gecesinde ilan edilen sonuçlara göre Omsan, Türkiye kategorisinde 1.’lik ödülünü kazandı. Omsan’ın ödülünü, Kurumsal İletişim Yöneticisi Şengül Ergün aldı.

Omsan Lojistik Stratejik Planlama ve Pazarlama Müdürü Faysal Yalınkılıç, aldıkları bu ödülle ilk küresel Türk lojistik şirketi olma vizyonu doğrultusunda attıkları adımların Avrupa çapında tescil edilmiş ğunu belirtti. Müşterilerinin hizmetine sundukları yenilikçi çözümler ile sektörde öncü konumda klarını ifade eden Yalınkılıç, bu ödülle kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinde de Avrupa ile yarışır bir konumda olmaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.