Treyler
Giriş Tarihi : 12-02-2015 14:48   Güncelleme : 12-02-2015 14:48

Serin, 2 yeni ürününü pazara sundu

Treyler üreticileri içinde önemli bir yere sahip olan Serin Treyler, 2014 yılını da sektörün ikincisi olarak tamamlama başarısını gösterdi. Pazar payını artırma konusunda seri üretim bantlarına lowbed ve konteyner taşıyıcıların üretimini ilave etti.

Serin, 2 yeni ürününü pazara sundu

Proje olarak müşterilerinden gelen konteyner taleplerini karşılayan Serin üretim tesisleri seri olarak üretim hattını yenileyerek,  konteyner taşıyıcı grubunda  Serin ve MRM markası ile 7 farklı modelde üretime başladı.

 

Treyler satış piyasasının % 9.71 oranını konteyner satışlarından oluşuyor. Serin yaptığı hamlesi ile bu satışların %10 luk kısmını alma hedefi ile yola çıktı. “Deniz yolu ile yapılan ihracatımız yıllara göre önemli artış gösterdi. Özellikle 40” konteyner ile elleçleme yapılan ihracat yükleme frekansının ciddi artış gösterdiği bu pazarda, ortaya konulan hedeflerin üzerine çıkılması sürpriz sayılmayacak bir gelişme olacak” diyen ve doğru ürünü seri üretime aldıklarını ifade eden, Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin; “ürünlerimizde iki farklı marka ile üretim yapmamızın sebebi, SERİN markası ile dış pazarlara ve profesyonellere yönelik ürün çıkarmayı, MRM markası ile daha düşük alım gücüne sahip müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı hedefledik” .

 

“Her iki marka arasında kalitede ve standart özelliklerde fark olmadığını, her iki ürünün de SERİN garanti şartlarına haiz ğunu” ifade eden Recep Serin, “Serin Konteyner modelimizde şasi, ayaklar, king pin ve aksesuarlarda ithal malzeme kullanırken, MRM modellerimizde maliyetleri düşürerek müşterilerimize kaliteli ürünü daha uygun rakamla sunma  adına yerli üretim ürünlerini kullanmaktayız” .

 

40” normal ve High Cube konteyner taşımacılığında lojistik firmalarının artan taleplerini karşılamak için  2x20”, 1x30”, 1x40”, 1x40”HC  konteyner taşımacılığına uygun modelde hem Serin hem de MRM markası ile (Model C ve Model D) ürün çıkarılırken, diğer satışa arz edilen farklı taşıma konseptindeki modeller hakkında Serin Satış Birimi ile Serincorner bayilerinden bilgi alınabiliyor.