Otomotiv
Giriş Tarihi : 12-02-2015 15:16   Güncelleme : 12-02-2015 15:16

Aktif, DAF ve Tırsan'a yatırım yaptı

Yurtiçi ve yurtdışı nakliye sektörünün önde gelen firmalarından Aktif Nakliyat, 10 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus ve 10 adet DAF CF 85.460 çekici yatırımı yaptı. Firma yönetim kurulu üyesi Maruf Eren, yıl içerisinde araç yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı.

Aktif, DAF ve Tırsan'a yatırım yaptı

DAF-Tırsan otomotiv tarafından Aktif Nakliyat'a satışı yapılan araçlar, Tırsan'ın Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Eren ve DAF-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek ile firma personeli katıldı.

 

Maruf Eren, “İkinci el değerinin yüksekliği, sağlamış ğu yakıt tasarrufu, araçların sağlamlığı ve DAF-Tırsan Otomotiv’in sahip ğu geniş servis ağı ve sunmuş ğu kaliteli hizmetler öncelikli tercih sebebimizdir. Öte yandan yüksek motor gücü ile mükemmel sürüş performansı sunan DAF çekicilerinin uzun ömürlü olması da bizim için büyük avantaj” .

 

Yola sağlam çıkmanın önemine değinen Eren, şöyle devam etti: “Tırsan markasını tercih etmemizdeki en önemli neden ise öncelikle Tırsan Treyler’in perdeli ürün grubunda sektörün en iyisi olmasıdır. Diğer yandan treylerlerin şasisinin kataforez kaplama oluşu nedeniyle Tırsan tarafından bu araçlar paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altına alınıyor. Ayrıca treylerlerde bulunan K-fix yük sabitleme sistemi sayesinde taşımalarımızı hızlı ve güvenli yapabilmekteyiz,” ifadelerini kullandı.  Maruf Eren son olarak,  “DAF-TIRSAN’ın müşteri odaklı hizmet anlayışı ve müşterinin arkasında güvenilir bir ekibin olması da kararımızı etkilemiştir”.

 

Merkezi İstanbul olan Aktif Nakliyat’ın Tekirdağ’da da şubesi ve garajı da bulunuyor. Firma, ağırlıklı olarak yurtiçi ve yurtdışına ambalaj, bobin kâğıt ve paletli yük taşımacılığı alanında hizmet vermektedir.