Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-02-2015 16:06   Güncelleme : 13-02-2015 16:06

Tırsan’dan 25 adet treyler teslimatı

Martı Trans, MTS Trans ve Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat firmaları 25 adet Tırsan Perdeli Mega semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı. Törene Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çapar, Martı Trans Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Çapar ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Recep Öndal Demirci katıldı.

Tırsan’dan 25 adet treyler teslimatı
Martı Trans, MTS Trans ve Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat firmaları 25 adet Tırsan Perdeli Mega semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı. Törene Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çapar, Martı Trans Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Çapar ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Recep Öndal Demirci katıldı.
 
Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çapar teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Tırsan’ı tercih etmemizdeki en önemli sebep, Tırsan markasına duymuş ğumuz güven ve ürün kalitesidir. Ayrıca treylerlerin şasisinin kataforez kaplama olması sayesinde araçların paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altında olması, araçların ikinci el değerini yükseltmektedir ki, bu da bizim için büyük avantaj. Öte yandan Tırsan perdeli araçlarda bulunan K-fix bağlama sistemi de yük emniyetini pratik olarak tesis etmemizi sağlamaktadır,” .
 
Son olarak Çapar, “Bunun yanı sıra DAF-TIRSAN’ın sahip ğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş ğu hızlı hizmetler de kça memnuniyet verici,” ifadelerini kullandı.

Merkezleri Düzce - Kaynaşlı olan, Martı Trans, MTS Trans ve Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat firmaları yurt içine ve yurt dışına otomotiv yedek parça ve tekstil taşımacılığı yapmaktadır. Bunun yanı sıra transit, komple ve parsiyel taşımacılık alanlarında da müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.