Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-02-2015 16:27   Güncelleme : 13-02-2015 16:27

Güleç, filoyu Stralis ile büyütüyor

Demir-çelik nakliyesi sektöründe faaliyet gösteren Ankara merkezli Güleç Demir A.Ş., 2015 yılı filo genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Iveco'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 3 adet Stralis çekiciyi teslim alarak filosunu dahil etti.

Güleç, filoyu Stralis ile büyütüyor

Iveco’nun yetkili satıcılarından Özgözde Otomotiv tarafından Güleç Demir A.Ş.'ye satışı yapılan 3 adet Stralis Hi-Road çekici, firmanın Ankara merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Firma yönetim kurulu üyesi Ferhat Güleç, Özgözde Otomotiv ağır vasıta satış müdürü Göktan Güçlü ve firma personeli katıldı.

 

Ferhat Güleç, firma olarak  Karabük’ten uzun yol nakliyesi de yaparak, şehir içi inşaatlara, ilçelere şantiyelere sevkiyatlar yaptıklarını söyledi. 1988 yılında kurulan Güleç Demir'in çeyrek asırdır demir sektöründe faaliyet gösterdiğini aktaran Ferhat Güleç, şöyle konuştu:

 

Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için destek sağlayan bir kuruluşuz. Kamu, askeri, sosyal ve prestijli projelerin başlamasında önemli rol oynadık. Mamül temini ve bunun doğru ve ında transferi ile temel lojistik güç oluşturmuş ve  üretici ile inşaat sanayicisi arasında güçlü bir bağ kurarak güçlü bir çalışma sistemi yürütüyoruz.  Türkiye'nin büyük bankalarıyla kurumsal müşteri ilişkisi yürüterek sektörde hep rekabetçi bir fiyat politikası izliyoruz. Türkiye'nin farklı coğrafi bölgelerinde farklı ürün gruplarının depolandığı, ana merkezden siparişlerin yönetildiği gelişmiş bir lojistik ağına sahibiz. Müşterilerimize daha hızlı çözümler sunmak için de her geçen yıl içerisinde araç filomuzu büyütüyoruz."

 

Özgözde Otomotiv ağır vasıta satış müdürü Göktan Güçlü ise Güleç Demir ile başlattıkları bu iş birliğinden çok memnun klarını ve satış sonrasında da Güleç’i yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Göktan Güçlü, daha sonra yönetim kurulu üyesi Ferhat Güleç’e günün anısına plaket takdim etti.