Treyler
Giriş Tarihi : 16-02-2015 21:33   Güncelleme : 16-02-2015 21:33

Türkiye’nin dünya liderine yoğun ilgi

Treyler sektöründe farklı ürün gurupları ile yıllardır zirvedeki yerini koruyan Tırsan, Avrupa pazarında da adından söz ettirerek, Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor. Hava kargo sektöründe faaliyet gösteren Avrupalı firmaların gözde treyleri ise Talson.

Türkiye’nin dünya liderine yoğun ilgi

Nordic Air Cargo Symposium 2015 etkinlikleri, İsveç’in Stockholm şehrinde yapıldı. “Hava Nakliyesi Tedarik Zincirinde İşbirliği” temalı sempozyuma dünyanın önde gelen kargo ve havayolu şirketlerinin temsilcileri katıldı. Etkinlikte Talson Trailer de tedarik zincirinin bir diğer halkasını temsilen kargo ve havayolu şirketleri için sunduğu çözümleri sergiledi.

 

Türkiye’nin taşıyıcı gücü Tırsan bünyesine 2003 yılında katılan Talson Trailer, intermodal taşıma çözümleri sunan Hollanda merkezli kutu tipi treyler üreticisidir. Talson’un geniş ürün yelpazesi içerisinde tekstil, dağıtım ve hava kargosu segmentlerine özel geliştirilmiş treyler yer almaktadır. Talson’un özel tasarlanmış hafif kendini taşıyan üstyapısı, sağlamlıktan ödün vermeksizin daha fazla yük kapasitesi sunuyor. Özel tavan konstrüksiyonu ile Talson treylerler, 3.030 mm iç net yüksekliği sayesinde yükleme kolaylığı sağlıyor. Tamamı alüminyum olan gövdesinin sağladığı hafifliğin yanı sıra perçinli panel yapısının servis süresini kısaltması Talson’un işletme maliyetlerini daha da aşağı çekmekte.

 

Patentli Talfix panel sistemi sayesinde herhangi bir takviye yapılmadan hem askılı tekstil hem de çift kat yükleme imkânı sunan Talson Trailer, TalDrive ve TalStep gibi patentli teknolojileri ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Pnömatik olarak çalıştırılan rulo taban sayesinde hava kargo paletlerinin yükleme ve boşaltılmasında yüksek hız ve verimlilik sunmakta.

1982 yılında kurulan Talson, bugüne gelindiğinde Avrupa hava kargosu sektörünün pazar lideri konumuna ulaştı. Yeni çözümler ve teknolojiler ile ürün yelpazesi genişleyen Talson, 2013 yılında sıcaklık kontrollü hava kargosu lojistiğine uygun yalıtımlı üst yapıya sahip, hafif galvanizli şasisiyle FNA sınıfı ATP sertifikalı hava kargo semi-treylerini tanıttı.