Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-02-2015 15:39   Güncelleme : 18-02-2015 15:39

Ovacık ve ekibi, çalıştı kazandı

Özulaş Toplu taşım A.Ş.’nin 22’nci Olağan Genel Kurul toplantısı Bostancı Greenpark Hotel’de yapıldı. Anadolu Isuzu'nun desteğiyle gerçekleşen kurulda, mevcut başkan Göksel Ovacık ve ekibi ile halk otobüsü esnafı İsmail Yüksel ve ekibi yarıştı.

Ovacık ve ekibi, çalıştı kazandı

Yarış sonunda, mevcut Başkan Göksel Ovacık, orana göre ezici bir oy farkıyla yeniden başkan . Ovacık, “Genel kurulda güven tazeleyerek, projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz, başarımızı birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız rahmetli Cüneyt Zenderlioğlu ile hasta olan arkadaşlarımız Nevzat İnce ve Metin Konak ile rahmetli olan ortaklarımıza adıyorum,” .

Yüksel'in esnafın gelirini 45 bin TL yapacağı vaadine esnaf bu sefer inanmadı. Ovacık ve ekibi, 208 oy olarak, 143 oy alan İsmail Yüksel karşısında ezici bir galibiyet yakaladı. Yüksel'in seçimden önce esnafa hitaben yaptığı bir çok vaadi, Göksel Ovacık konuşmasında boş çıkardı. İsmail Yüksel'in esnafa dönerek, “Bir yıl bana şans verin, 1 yılın sonunda başkanlık işinden çekileceğim. Yalnızca esnaflığa devam edeceğim,” demesi üzerine konuşan Ovacık, “Sayın Yüksel, her seferinde aynı şeyleri söylüyor. 6 ay sonra yokum, 1 yıl sonra yokum gibi sözleri çok duyduk,” diye konuştu.