Güncel Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2015 14:12   Güncelleme : 21-02-2015 14:12

Otobüsçülerin milletvekili adayı Zakir Uzun

Kentiçi toplu taşımacılık sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Zakir Uzun, Ak Parti’den İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

Otobüsçülerin milletvekili adayı Zakir Uzun

İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (İSTOD) Başkanı Zakir Uzun, özel halk otobüs işletmecilerinin sorunlarına Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çözüm bulmak için harekete geçti. İstanbul’dan milletvekili aday adaylığını açıklayan Zakir Uzun’a, tüm Türkiye genelindeki taşımacı esnaftan destek geldiği öğrenildi.

 

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na başvurusunu yapan İSTOD Başkanı Zakir, adaylık kararı ile ilgili şöyle konuştu:

 

“Türkiye genelinde özel halk otobüs işletmecilerinin yaşadığı sorunlar her geçen gün daha da büyüyor. Yaşadığımız sorunların çözüm noktası meclis ve bende bu konuda İstanbul’daki 3100 özel halk otobüs esnafının bağlı bulunduğu 5 şirket başta olmak üzere, Esnaf Odası, Taksiciler Odası, Minibüsçüler Odası, TÖHOB ve Türkiye genelindeki oda ve dernek yöneticilerinin desteğini alarak adaylığımı açıkladım. Sektörümüzün bir adım ileriye gitmesi için hep birlikte çalışacağız. Sorunlarımız meclis çatısı altında dile getirip, çözüm yolları arayacağız. Ülkemiz, Ak Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çağ atlamış, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte de gelişimini hızla sürdürmektedir. Bende tüm kentiçi toplu taşıma esnafını temsil etme adına bu hizmet kervanında yer almak, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile birlikte ülkemize, ilimize ve sektörümüze hizmet etmek için milletvekili aday adayı m” .

 

Sektörde yaşanan sorunu da çözüm yollarını da çok iyi bildiğinin altını çizen şöyle devam devam etti: “Toplu ulaşım alanında hizmet veren bir insan olarak, İstanbul halkının neye ihtiyacı ğunu çok iyi biliyorum. Hizmetlerimiz projeler ile hayata geçecektir. Ülkemize hizmet etmenin onurunu hep birlikte yaşayacağız. Bu açıdan Milletvekili aday adaylık başvurusunu, halkımızın ve sektörümüzün destekleri yapmış bulunuyorum.”