Treyler
Giriş Tarihi : 17-03-2015 23:23   Güncelleme : 17-03-2015 23:23

Argın 25 adet Otokar treyler aldı

Iğdır merkezli uluslararası nakliye firmalarından Argın Uluslararası Nakliyat, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 25 adet semi treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Argın 25 adet Otokar treyler aldı

Argın Uluslararası Nakliyat’a’a satışı yapılan semi treyler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Yeni alınan treyler ile birlikte firmanın filosundaki araç sayının 90’a yükseldiği bildirildi. Araç teslim törenine Argın Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Argın, Yaycılı Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yaycılı, Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder katıldı.

 

Gökhan Argın, “Filomuzu güçlendirmek adına yaptığımız alımda Otokar Tırliner’ı seçmemizdeki en önemli nedenlerden biri Otokar markasının verdiği güven. Bunun yanında, geniş servis ağı, araçların üstün teknolojisi, kalitesi ve yüksek ikinci el değerleri de Otokar’ı tercih etmemizde büyük rol oynadı” .

 

Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ise teslimata ilişkin şöyle konuştu: “Argın Uluslararası Nakliyat’ın filo genişletme çalışmalarında Otokar’ı tercih etmesi bizim için gurur verici. Kendilerine yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz.”