Teslimatlar
Giriş Tarihi : 17-03-2015 23:41   Güncelleme : 17-03-2015 23:41

Karsan, Urfa’ya 18 m körüklü teslim etti

Sınırsız Ulaştırma Çözümleri vizyonu kapsamında geliştirdiği 5 metre’den 18 metre’ye uzanan ürün gamı ile toplu taşımacılıkta kentlerin çözüm ortağı olmaya devam eden Karsan; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne iki adet 18 metre körüklü otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Karsan, Urfa’ya  18 m körüklü teslim etti

Euro 5 EEV motor emisyonuna sahip Karsan üretimi otobüsler; Karsan Kamu Satışları Müdürü Adem Ali Metin ve Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Şafak Demirel tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Alagöz’e plaket eşliğinde teslim edildi. 

 

Halkın güvenli ve konforlu seyahat edebilmesi için toplu taşıma sistemini modern teknolojiyle tasarlanmış otobüslerle güçlendirmeyi amaçlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karsan’dan teslim aldığı otobüslerle yenilikleri sunmaya devam ediyor.

Karsan’ın Bursa  fabrikasında ürettiği BredaMenarinibus markalı otobüsler; alçak taban özelliği, tekerlekli sandalye giriş sistemi ve özel güvenlikli alanı sayesinde hareket engelli vatandaşların kaliteli ulaşım ihtiyaçlarını kolaylıkla çözümlemesiyle dikkat çekiyor. Tam alçak taban özelliğinin yanısıra yana yatma ve karoser indirme kaldırma mekanizması sayesinde giriş seviyesi 250 mm’ye kadar düşürülebiliyor. Aynı da sınıfının en geniş iç koridor alanına da sahip olan BredaMenarinibus marka otobüsler yolcular için ferah ve konforlu ulaşım sağlamasıyla ideal bir toplu taşıma aracının gerekliliklerini yerine getiriyor. 155 kişi taşıma kapasitesine sahip otobüsler aynı da; LCD ekran, USB şarj girişi, otomatik yangın söndürme sistemi, klima, kamera ve kayıt sitemi özellikleri gibi birçok teknolojik donanımı da barındırıyor.