Otomotiv
Giriş Tarihi : 19-03-2015 12:11   Güncelleme : 19-03-2015 12:11

Brisa, iz bırakmayan Kinesis forklift lastiklerini tanıttı

Brisa, Kinesis markası altında satışa sunduğu dolgu forklift lastiklerini tanıttı. Brisa, alışılmış siyah lastiklerin yanında beyaz foklift lastiğine yer verdiği segmentte pazar hakimi olmayı amaçlıyor. Beyaz renkli dolgu foklift lastiğinin, bulunduğu zeminde iz bırakmadığı belirtildi.

Brisa, iz bırakmayan Kinesis forklift lastiklerini tanıttı
Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, Kinesis ile lojistik firmaları başta olmak üzere lastik sektörüne yeni bir marka sunmaktan ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bayman, Kinesis’in dayanıklılığı ve uzun kullanım ömrüyle forklift pazarında çevresel sürdürülebilirliğe de katkı sağlayacağına dikkat çekti.
 
Brisa, 17 Mart Salı günü düzenlediği lansman toplantısı ile Kinesis markası altında satışa sunacağı dolgu forklift lastiklerini basın mensuplarına ve iş ortaklarına tanıttı. Brisa tarafından, dünyada dolgu lastiklerin üretim merkezi olarak kabul edilen Sri Lanka’da üretilen ve “Brisa ailesinin yeni yıldızı” sloganıyla tanıtılan Kinesis markalı lastikler, yüksek hareket kabiliyeti ve dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Dolgu lastik segmentindeki Kinesis, uzun ömürlü olması sebebiyle çevresel sürdürülebilirliğe de katkı sağlayacak bir ürün. Brisa, Kinesis marka dolgu forklift lastikleriyle forklift kiralama şirketlerinden forklift servislerine kadar forklift kullanan tüm firmalara hizmet sunmayı hedefliyor. Öte yandan Kinesis’in bu sene içinde Orijinal Ekipman olarak forklift üreticilerine sunulması, önümüzdeki sene ise ihracatının yapılması planlanıyor.
 
INOVASYON SÜRECİ
 
Toplantıda yaptığı konuşmada, Brisa olarak, müşteri odaklı anlayışları çerçevesinde, her pazardaki ihtiyaçları öngörmeye ve bu ihtiyaçları karşılayacak ürün ve hizmetler sunmaya çalıştıklarını dile getiren Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, uzun dır dolgu forklift lastiklerini portföylerine katmak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
“Özellikle Almanya’nın başı çektiği gelişmiş Avrupa ülkelerindeki sürdürülebilirlik trendlerine baktığımızda, ülkemizde de kapalı alanda depolama faaliyetlerinde akülü forklift kullanımının artacağını öngörüyoruz. Türkiye ekonomisinin ve sanayisinin büyümesi de bu alandaki ihtiyacı arttıracak” diyen Bayman, buna paralel olarak, dolgu lastikler pazarında da hızlı bir büyüme beklediklerini ifade etti.  
 
Brisa’nın 2014 yılında daralan ticari lastikler pazarında büyümeye devam ettiğini ve 2015’te de yine pazarın üzerinde büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Bayman, Türk sanayisinde bir rol model olarak başlattıkları üretim şirketinden inovasyon şirketine dönüş sürecini kararlılıkla sürdürdüklerini vurguladı. Bayman, “Müşterilerimizin gelecekteki hizmet ve ürün ihtiyaçlarını onlardan önce öngörerek, global trendleri sürekli takip ediyor, inovasyon ve kurumsal girişimciliği bir kurum kültürü haline getiriyoruz. Filo müşterilerimizle ilişkimizde de kendimizi bir lastik üreticisi değil, değer sağlayıcı ve stratejik ortak olarak konumlandırıyoruz. Tüm bunlara ek olarak, yeni markamız Kinesis ile, lojistik firmaları başta olmak üzere, tüm filo müşterilerimize sunduğumuz 360 derece çözüm anlayışımız doğrultusunda, ürün portfoyümüzdeki önemli bir eksikliği de lamış oluyoruz. Yeni markamızla aynı da Türk ekonomisine de katkı sağlayacağımız için mutluluk duyuyoruz” . Öte yandan toplantıda, Brisa Satış Yöneticisi Berk Demiröz, Brisa Ürün Geliştirme Mühendisi Murat Özgen, Brisa Saha Mühendisi Hüsamettin Uysal ve Brisa Pazarlama Uzmanı Neslihan Altıntaş Kinesis foklift lastikleri konusunda teknik bilgi verdiler.