Teslimatlar
Giriş Tarihi : 24-03-2015 22:59   Güncelleme : 24-03-2015 22:59

Doğduğu şehrin hizmetinde

Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Türk işçilerinin Adana’da üretimini yaptığı Temsa Avenue otobüsleri, hem belediyelerin hem de özel halk otobüs işletmecilerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi kendi ülkemizin üretimi olduğunu göz önünde bulundurarak siparişini verdiği 100 adet otobüsün 20’sini törenle teslim alıp, Adana halkının hizmetine sundu.

Doğduğu şehrin hizmetinde

Türkiye’nin otomotiv markası Temsa Global, Adana’da üretimini gerçekleştirdiği otobüs, midibüs ve kentiçi toplu taşıma araçlarını 64 ülkeye ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Yurt içinde de yerli üretime destek veren kullanıcıların ilk adresi Temsa. Adana Büyükşehir Belediyesi de bu bağlamda tercihini Adanalı işçilerin ürettiği Temsa markasından yana kullandı.

 

Büyükşehir Belediyesine satışı yapılan Avenue otobüsler, Yüreğir Otobüs Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Ulaşım Daire Başkanı İlyas Karabıyık ile çok sayıda davetli katıldı. Törende; Temsa CEO’su Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal, Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe, Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır da hazır bulundu.

 

İŞÇİ DE OTOBÜSTE BİZİM, GURUR TÜRKİYE’NİN

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Temsa’yı tercih etmelerinin nedenini Adana’da üretilen yerli marka olarak açıkladı. “Temsa’yı tercih ettik paramız Türkiye’de kaldı, Adana’mız büyüyor” diyen Başkan Sözlü, şöyle konuştu:

 

“Kendi üretimini yaptığı halde kâr eden ender kuruluşlardan biridir Adanalı Temsa. Yurt dışında da Temsa otobüslerinin kullanıldığına sürekli tanık oluyorum. Türkiye’nin cari açığını kapatma noktasında önemli bir duruşu var Temsa’nın!.. Biz de Temsa otobüslerini tercih ederek, Adana’da 1600’ü aşkın hemşehrimizin rızkının riske düşmemesi noktasında onları destekledik, Adana sanayisinin büyümesi noktasında bir duruş sergiledik. Adana’yı büyütmek istediğimiz için Temsa’yı tercih ettik. Adana’da üretim yapmak isteyenin önünü açarız. Hele kamuya satmak istedikleri ürünleri varsa, öncelikli tercihimiz olacaktır.  Bu sadece Temsa için değil, Adana’da üretim yapan ve bize satacak malı olan, bütün kurum ve kuruluşlar için geçerlidir.”

 

HERKES TEMSA’YI TERCİH EDECEK!

 

Başkan Hüseyin Sözlü, “Muhtarlarımızın otobüs sayısının artırılması, kalitelerinin yükseltilmesi yönünde talepleri var. Adana’nın dört bir yanında yeni Temsa otobüsleri hizmet kalitesini artıracak. Sadece otobüs değil, farklı hizmetler için kullanılacak yeni araçlar da aldık. Otobüs filomuz büyüyor. Bunun dışında özel halk otobüsleri ve minibüsler de, Temsa otobüsleriyle yenilenecek, ulaşım daha çağdaş bir hale gelecek” .

 

KALİTE, GÜVENLİK, KONFOR…

 

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ise, Avenue otobüslerinin; İstanbul, İzmir, Malatya ve Van başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde ülke insanımıza ulaşım konforu yaşattığının altını çizdi. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ilk etapta 20 araçlık bir Avenue aracı teslim ettiklerini dile getiren Çelik, yılsonuna kadar bu sayının 100’e ulaşacağını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün her Temsa’ya destek vererek hep yanlarında ğunu ifade eden Çelik, kendisinin de Adana’da üretim yapmaktan ve yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Çelik, “Sayın Başkan, Temsa ile gurur duyduğunuzu her seferinde ifade ettiniz. Bugün de kendi şehrinizin, kendi insanınızın ürettiği otobüsleri filonuza katıyorsunuz. Bu otobüslere binen her vatandaşımızın, işçilerimizin binlerce saat emek verdiğini bilmesini istiyorum. Bu otobüslerin seyahatlerinize kalite, güvenlik ve konfor katacağına inanıyoruz. Otobüslerimizin bölge insanımıza, belediyemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Son söz olarak Temsa, Adana’nın ve ülkemizin gururu olmaya devam edecek diyorum” diye konuştu.  

Yapılan konuşmaların ardından Temsa CEO’su Dinçer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye plaket takdim ederek otobüs maketi verdi.  Sembolik anahtarla birlikte kurdele kesildi ve ardından 20 otobüsle şehir turu atıldı.