Teslimatlar
Giriş Tarihi : 27-03-2015 13:23   Güncelleme : 02-07-2019 01:21

Mesnevi 5 adet otobüs aldı

Turizm taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Mesnevi Turizm, sezon öncesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Firma, siparişini verdiği 5 adet aracı teslim alarak filosundaki otobüs öz mal sayısını 33'e yükseltti.

Mesnevi 5 adet otobüs aldı

Hassoy Motorlu Vasıtalar tarafından Mesnevi Turizm'e satışı yapılan 5 adet Tourismo 15 RHD otobüs, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Öztürk, Fatih Öztürk ve Vasfiye Öztürk ile Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Filo Satış Danışmanı Efe Selçuk, Finansman Müdürü Uğur Erdinç katıldı. Hassoy'dan ise Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ve Satış Müdürü Selim Saral hazır bulundu.

 

Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Turizm taşımalığında lider bir firmayız.  Her yıl değerine değer katan Mesnevi Turizm olarak, filomuzu büyütmeye devam ediyoruz. Bugün de bu sürecin bir parçası olarak yeni otobüs alımını gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin turizm sektöründe taşımacılık hizmeti vererek, çalışma politikamızdan ve kalitemizden ödün vermeden her yeniliğe açık olup, profesyonel kadromuz ile var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz, yakın bir gelecekte yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarda tam donanımlı araca ihtiyaç duyduğunuz anda sizlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılamak.”