Teslimatlar
Giriş Tarihi : 07-04-2015 19:03   Güncelleme : 07-04-2015 19:03

Ben Turizm 18 adet otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Gaziantep merkezli Ben Turizm, 2015 yılı araç yenileme ve filo genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Travego S’ten yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 18 otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ben Turizm 18 adet otobüs aldı

Mercedes bayii Koluman tarafından Ben Turizm’e satışı yapılan 18 adet otobüs, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Alınan yeni otobüsler ile birlikte firmanın filosundaki araç sayısının 54’e yükseldiği bildirildi.

 

Araç teslim törenine Ben Turizm firma sahibi Mehmet Arap Özkeleş ve İstanbul bölge sorumluları Yunus Dal ve Doğan Deniz katıldı. Törende Mercedes ve bayi yetkilileri de hazır bulundu.

 

Firma sahibi Mehmet Arap Özkeleş, “Geçen sene 22 adet Travego alarak filomuzun yarısı yenilemiştik. Yeni yatırımlarımızı 2016 yılında yapmayı düşünüyorduk, ancak Koluman Gaziantep’ten aldığımız cazip teklif nedeniyle eski araçlarımızı Travego S ile değiştirme kararı aldık. 2015 yılı seçimler ve turizmin iyi olması nedeniyle hareketli geçeceğini ve yüksek alımların olacağını umuyorum. Yenilik neredeyse, yolcular oradadır. Hepimiz için hayırlı olsun” .