Treyler
Giriş Tarihi : 10-04-2015 13:07   Güncelleme : 10-04-2015 13:07

Sektörün lider firması filosunun tamamını Tırsan yapıyor

Uluslararası nakliye ve lojistik sektöründe 30'uncu yılını kutlayan Martaş Group, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 50 adet Tırsan Perdeli Mega ve 15 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcı semi-treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Kısa süre içinde Martaş'ın filosundaki tüm treylerin Tırsan marka olacağı bildirildi.

Sektörün lider firması filosunun tamamını Tırsan yapıyor

Martaş Group'a satışı yapılan 65 adet treyler, Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Yurtiçi Satış Genel Müdürü Ercan Kulaksız ve DAF-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

 

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugün benim için çok özel bir gün. Bunun iki nedeni var birincisi Martaş Group’a konteyner şasi dışında ilk defa perdeli tenteli treyler satıyor olmamız. Yıllarca farklı bir markayı kullanan Martaş firması ile sonunda Tırsan konusunda el sıkıştık, ikici mutluluğum ise Abdi Kurt bey ile yıllardır süren dostluğumuzu şimdi Okan Kurt bey ile sürdürüyor olmamızdır. İkinci neslin başarılı iş adamlarından biri olan Okan Beye araç teslim etmek benim için ayrı bir mutluluk,” ifadesini kullandı.

 

Çetin Nuhoğlu, “40 yıldır bu sektördeyiz, birçok dostum ve arkadaşımla yıllarca süren iyi ilişkilerimizi yavaş yavaş ikinci nesil ile devam ettirmek, hem sektörün değişimi hem de sektörün sürdürülebilirliği açısından bana çok güven veriyor. Bu da açıkça gösteriyor ki, sektör hak ettiği yere gelecek, geliyor ve sektör ikinci nesil ile devam ediyor. Bundan dolayı yapmış ğumuz bu teslimat ve iş birliği çok önemli. Tüm Martaş Group ailesine teşekkür ediyorum,” .

 

AVRUPA’NIN DA EN BÜYÜK ÜRETİCİSİ

 

Nuhoğlu, “İyi araç yapıyoruz bunu kabul etmek lazım. %40 pazar payı, en yakın rakibe göre 6 kat daha fazla üretim ve özellikle ithal mallara karşı 10 kat daha fazla büyük kapasite üretim bizim farkımızı gösteriyor. Her söylediğim gibi tekrar altını çizerek belirtiyorum: Tırsan olarak en kaliteli ürünü her dönemde en iyi fiyatla müşterilerimize sunacağız,” ifadesini kullandı. Çetin Nuhoğlu, “Bugün Avrupa’nın üçüncü büyük treyler üreticisiyiz, tüm lokasyonlara baktığınız sadece Almanya’da iki firma bizi geçmektedir; onun dışında İtalya’da, İngiltere’de ve Fransa’da rakibimiz yok. Üçüncü olmak da bir Türk firması olarak bize gurur veriyor,” açıklamasında bulundu.

 

TAKİP ETTİK

 

Martaş Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt yaptığı açıklamada, “Çetin Nuhoğlu’nun konuşmasının başında Martaş ailesi için sarf etmiş ğu sözlerden dolayı onur duydum. Şahsım adına söylemek istiyorum ki, sayın başkanımızla [Çetin Nuhoğlu] aynı masada oturmak benim için bir şereftir. Öğrencilik yıllarından bugüne takip ettiğimiz, sektörün bilinen ve açıkçası idolü olan başkanımızdan araç teslim almak benim için büyük bir onur ve gururdur.

 

Başkanımın da ği gibi ikinci jenerasyon işletme sahipleri olarak bizler tabi ki buralara gelmek için birinci jenerasyonumuzu ve büyüklerimizi takip ettik. Sayın başkanımız, gerek UND başkanlığı gerek nakliye sektörü ve ülke sorunları ile ilgili analizleri ile her bize örnek olmuştur,” .

 

 

BİZ DE %100 TIRSAN’LI OLACAĞIZ

 

 

Kurt,”Martaş Group olarak bir önceki teslimat töreninde de bazı yeniliklere açılacağımızı belirtmiştik. Bu alımımızda da öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Abdi beyin yönlendirmesi ile araçları %100 Tırsan Finans kanalıyla aldık ve bu tercihimizden dolayı çok da memnunuz. Türk bir yatırımcı, Türk bir üretici ve Türk bir sanayici ile çalışmak bizi de gururlandırıyor,” .

 

Okan Kurt, “Geçen hafta ilk partimizi teslim adlık; bu hafta geri kalan partimizi teslim alacağız. Bu alımla beraber filomuzda 300 perdeli tenteli treyler ane ulaştık.  Konteyner ve cam taşıyıcılar da dahil edildiğinde, filomuz toplam 500 adet araçtan meydana gelmektedir. Eminim ki bu alım firmamız için de bir milat olacak ve biz de artık %100 Tırsan’lı olacağız. Yapmış ğumuz bu alımlar ile birlikte Tırsan ve Martaş ailesi işbirliği, inşallah her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olur,” açıklamasında bulundu.

 

Kurt son olarak, “Biz firma olarak aldığımız ürünlerin ilk hafta test ve takibini yapıyoruz. Sonuçta üreticiye en büyük geri dönüşü biz kullanıcılar vereceğiz. Her ğu gibi kademelerimiz ve şoförlerimizden değerlendirme alıp, üreticimiz ile dirsek teması içerisinde bir ürünü nasıl daha iyi bir noktaya getirebileceğimize ilişkin olarak desteğimizi de vereceğiz,” açıklamasını yaptı.