Lojistik
Giriş Tarihi : 14-04-2015 13:36   Güncelleme : 14-04-2015 13:36

Air Liquide Türkiye’nin arkasındaki güç Omsan

Endüstriyel gazlarda dünya lideri Air Liquide, Türkiye’deki faaliyetlerine başladığından beri tüm kara taşımacılığı faaliyetlerini sıfır kazayla tamamladı. Firma, iş ortağı Omsan Lojistik'e katkılarından ötürü teşekkür belgesi verdi.

Air Liquide Türkiye’nin arkasındaki güç Omsan

Sanayi ve sağlık için gaz, teknoloji ve hizmetlerde dünya lideri olan Air Liquide’in HSE (Sağlık, Emniyet ve Çevre) birimi tarafından her yıl Avrupa çapında verilmekte olan HSE ödülüne, 2014 yılı için Air Liquide Türkiye layık görüldü.

 

Air Liquide Türkiye, 2010 yılında operasyonun başlangıcından bu yana Air Liquide araçları ile tüm taşımacılık faaliyetlerinin kazasız olarak gerçekleştirilmiş olması nedeniyle almış ğu ödüldeki payı ve desteğinden ötürü iş ortağı Omsan'a teşekkür belgesi verdi.

 

Omsan Lojistik Yurtiçi Karayolu Satış ve Operasyon Müdürü Nevzat Dalgıç, "Operasyonlarımızda hiçbir ceza puanı veya uygunsuzluk bildirimi almadık ve kısa bir süre önce sürücülerimiz, Air Liquide Türkiye tarafından ödüllendirildi. Şimdi de aldığımız bu teşekkür belgesi bizi mutlu etti. Müşteri memnuniyetinin sağlanmasının yanında bu memnuniyetin sürdürülmesini de çok önemsedik. Aldığımız teşekkür belgesi ile operasyonlar da ulaşmaya çalıştığımız mükemmelliğin takdir edilmiş olması gerçekten gurur vericidir" .