Otomotiv
Giriş Tarihi : 17-04-2015 15:26   Güncelleme : 17-04-2015 15:26

Ford servislerinde yaz kampanyası

Ford Otosan ücretsiz yaz kontrolleri kampanyası başladı. Kampanya kapsamında tüm Ford modellerini kapsayan ücretsiz yaz kontrolü, ücretsiz klima soğutma/kaçak kontrolü ve Motorcraft yaz lastiklerine özel fiyatlar sunuluyor. Kampanya 30 Haziran’a kadar devam edecek.

Ford servislerinde yaz kampanyası
Ford Otosan’dan yapılan açıklamaya göre, Ford Yetkili Servisleri’nde Ford Life Card ile yeni bir dönem başlıyor, birbirinden özel yaz kampanya fırsatları ile Ford sahiplerine cazip avantajlar sunuluyor.
 
Ford yaz servis kampanyası kapsamında tüm Ford modellerini kapsayan ücretsiz yaz kontrolü ve ücretsiz klima soğutma ve kaçak kontrolü fırsatı sunuluyor. Ford müşterileri ayrıca KDV dahil 59 TL’ye klima gaz dolumu fırsatından yararlanabiliyor. Yaz servis kampanyası kapsamında, 199 TL ve üstü alışverişlerde Ford müşterilerine yazlık bakım seti hediye ediliyor.  
 
LASTİK FIRSATI
 
Ford Life Card ile 30 Haziran 2015’e kadar aracını Ford Yetkili Servisleri’ne getiren Ford sahipleri, KDV dahil 119 TL’den başlayan fiyatlarla lastiklerini Motorcraft yaz lastikleri ile değiştirme fırsatından yararlanıyor. Kampanya dahilinde, Ford Yetkili Servisleri’nde anlaşmalı kredi kartlarına taksit avantajı da sunuluyor.