Otomotiv
Giriş Tarihi : 17-04-2015 16:39   Güncelleme : 17-04-2015 16:39

Baba Mancılar Gençleşiyor

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., düzenlediği “Baba Mancılar” kampanyası ile 3 yaş ve üzeri Man ve Neoplan marka araçlara gençlik aşısı yapıyor. Yetkili servislerine gelen 3 yaş ve üzeri Man sahiplerine, kampanya kapsamında araç yaşının 5 katına kadar işçilik indirimleri ve kampanyaya özel cazip yedek parça fiyatları sunuldu.

Baba Mancılar Gençleşiyor

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., teknoloji, konfor, dayanıklılık, yakıt ve işletme ekonomisi ile öne çıkan Man ve Neoplan marka araçlarıyla ğu kadar, satış sonrası hizmetlerde sunduğu kaliteli hizmet ve düzenlediği çeşitli kampanyalarla da sektörde farklı bir konumda bulunuyor.

 

Ar-Ge, üretim ve lojistik alanlarında gerçekleştirdiği geliştirmelerle elde ettiği tüm avantajları Man yetkili servisleri üzerinden müşterilerine birebir yansıtan Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yedek parçalarda %38’lere varan kalıcı indirimler sağladı. Bununla birlikte bakım kampanyası gibi dönemsel kampanyalarla birlikte şimdi de Man yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri Baba Mancılar’ın yüzlerini güldüren, gençleştiren bir kampanya başlatıldı.

 

ÖZEL AVANTAJLAR

 

Baba Mancılar Kampanyası bu yıl 1 Nisan – 1 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Baba Mancılar Kampanyası kapsamında; Türkiye genelinde kampanyaya katılan Man yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri Man ve Neoplan marka tüm araç sahiplerine cazip avantajlar sunuyor.

 

CAZİP İNDİRİM

 

Serviste işçilik ücretlerinde; araç yaşının beş katına varan indirimler sağlanıyor. Baba Mancılar Kampanyası’nda avantajlar sadece işçilik ile de sınırlı kalmıyor ve bakım – onarım işlemlerinde kullanılan yedek parçalarda da %5 indirim sunuldu.

 

Araçların bakım ve onarımlarının, yetkili servislerinde orijinal yedek parça kullanılarak yapılması; garanti, güvenlik, sorunsuz montaj, yüksek kalite ve teknoloji, düşük yakıt tüketimi, yüksek performans, araçların diğer ekipmanlarıyla tam uyum, sürüş rahatlığı, toplam ürün ve işletme maliyetleri açısından büyük avantajlar sunuyor. Ayrıca araçların 2. el değerinde de çok önemli kazanımlar sağlıyor.