Güncel Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2015 19:26   Güncelleme : 20-04-2015 19:26

Pamukkale Turizm Biga’da

Pamukkale Turizm, Çanakkale Biga’ya sefer başlattı. “Bu sefer Biga’ya” sloganıyla yola çıkan firma, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür Mustafa Özdalgıç, bölge müdürleri ve Bigalıların katılımıyla, Otogar ve Tekel Meydanı terminallerinin açılışını yaptı.

Pamukkale Turizm Biga’da
Pamukkale Turizm Nisan ayı itibari ile Biga’dan Bursa, Eskişehir, Ankara, İstanbul, Çorlu, Kırklareli, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Antalya, Kemer, Kuşadası güzergâhlarında karşılıklı seferlere başladı.
 
YENİ HATLAR AÇACAK
 
Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, 53 yıllık tecrübesi sektörde yer edinen firmanın, Biga’da da yolcularının konforu için tüm ayrıntıları hassasiyetle planlandığını ifade etti. Özdalgıç,  Biga’ya yeni bir soluk ve  yolculuklara keyif geleceğini belirtirken yeni güzergâh çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti. Özdalgıç özellikle çok fazla talep aldıklarını dile getirdiği Çanakkale güzergâhının hazırlıkları içerisinde klarını söyledi.
 
Pamukkale Turizm 2014’de “Adım adım Trakya” projesi ile Trakya’nın önemli merkezlerinden Kırklareli, Lüleburgaz ve Çorlu hatlarının açılışını yaparken, iç turizmin yoğun ğu Bandırma, Erdek ve Karacabey açılışları ile birlikte ulaşım ağını genişletmişti.