Teslimatlar
Giriş Tarihi : 22-04-2015 16:34   Güncelleme : 22-04-2015 16:34

Sena Tur’a 2 adet Temsa Safir

Yeni Safir araçlar hem şehirlerarası hem turizm taşımacılığı alanında hizmet veren firmaların yatırımlarında öncelikli tercih olmaya devam ediyor. Temsa bayisi Ant Oto’nun gerçekleştirdiği satış ile Sena Tur filosuna iki Safir kattı.

Sena Tur’a 2 adet Temsa Safir
Temsa’dan yapılan açıklamaya göre, 1994 yılından beri turizm taşımacılığı alanında hizmet veren Sena Tur tarafından alınan 2 SafirTemsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından firma yetkilileri Mehmet Güven ve Ziya Karabay’a teslim edildi.
 
Tercihimiz yine Safir
 
Nisan ayı ile birlikte turizm taşımacılığı alanında hareketliliğin yaşanmaya başladığını belirten Mehmet Güven ve Ziya Karabay, “Bu yıl turizm sezonuna yönelik beklentilerimiz çok büyük. 21 yıldır bu alanda hizmet veren firmamız hizmet sürecinde kalite ve güvenlikten taviz vermeden rekabet yarışını sürdürüyor. Kalite ve güvenlik düzeyini teknolojik ve donanıma sahip yeni otobüslerle üst seviyeye taşımanız mümkün. Ayrıca yaptığınız yatırımda işletme sürecinde aracın size maliyet avantajı sağlaması da çok önemli bir unsur. Temsa Safir araçlar filomuzda zaten yer alıyor. Yeni aldığımız araçlar ise Metro Turizm filosunda hizmet verecek. Safir araçlar güvenlik, kalite ve düşük yakıt tüketimine yönelik beklentilerimizi çok iyi karşıladığı ve bunu kullandığımız araçlarda çok iyi görebildiğimiz için yeni yatırım sürecinde tercihimiz ve filomuza dahil ettik. Yeni otobüs yatırımlarına yönelik planlamalarımız sürüyor” .
 
İşbirliğimiz sürecek
 
Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Sena Tur’un turizm taşımacılığı alanın öncü firmalarından ğunu belirterek, “Sena Tur 21 yıllık süreç içerisinde gelişimini kesintisiz sürdüren bir firma. Hizmet sürecinde sağladığı yüksek kalite onun başarısında en önemli etken. Sena Tur Safir araç yatırımını ilk kez yapmıyor. Araçlardan duydukları memnuniyet yeni yatırım sürecinde de Temsa markasını öne çıkartıyor. Bu bize mutluluk veriyor. Araçların turizm sezonunda firmaya hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz. İşbirliğimizin sezon içerisinde yeni yatırımlarla devam edeceğine inanıyoruz” .