Teslimatlar
Giriş Tarihi : 22-04-2015 16:42   Güncelleme : 22-04-2015 16:42

Yol Seyahat’e 1 Safir

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında 2009 yılından beri hizmet veren Yol Seyahat, 1 Safir otobüs aldı.

Yol Seyahat’e 1 Safir
Araç, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından Yol Seyahat firma sahibi Cahid Okan Karakoçan’a teslim edildi. 2009 yılında Bartın merkezli olarak şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanına adım attıklarını belirten Cahid Okan Karakoçan, “Sektörümüzdeki yenilikleri takip edip, gelişen teknolojiye uyum sağlamak ve bunu yaparken de güvenliği en önde tutmak bizim hep ilkemiz . Bu anlayışla hizmet sürecini oluşturmanın karşılığını da yolcu talebi ile de alıyoruz. Okulların tatil olmasına ve sektörün yüzünü güldüren sezonun başlamasına çok az bir süre kaldı. Bizde bu süreçte filomuza yeni Safir araç almaya karar verdik. Hem işletme maliyetinde sağladığı avantajlar hem de üst düzeydeki konforu ve teknolojisi bizi bu tercihe yöneltti. Hedefimiz sezonda müşterilerimize en iyiyi, en güzel hizmeti verebilmek” .
 
Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, şehirlerarasında otobüs firmalarının en önemli önceliğinin düşük yakıt tüketimine sahip araçlar ğunu belirterek, “Artan maliyetler şehirlerarası otobüs firmalarını daha iyi işletme avantajı sağlayan araçlara yöneltiyor.
 
Yol Seyahat sektöre 6 yıl önce adım atan ancak hizmet sürecinde oluşturduğu kalite anlayışı ve maliyetleri ile yönetmesi ile büyümesini istikrarlı şekilde sürdürün bir firma. Temsa Safir tercihi de bu noktada bizim için çok önemli. Sayın Cahid Okan Karakoçan’a teşekkür ediyor ve Safir aracımızın hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” .