Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-05-2015 18:58   Güncelleme : 03-05-2015 18:58

Doruk LE ilk kez Gazianteplilerin hizmetinde

Otokar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi filosuna 14 adet yeni 10 metrelik Doruk LE otobüs teslim etti. Gaziantep’in toplu taşımacılıkta kullanacağı otobüsler, daha önce hizmet vermeye başlayan 9 metrelik 36 adet Doruk LE’ye eşlik edecek.

Doruk LE ilk kez Gazianteplilerin hizmetinde

Otokar, ilk kez 10 metrelik Doruk LE ile belediye filosunda hizmet verecek. Gaziantepli yolculara çağdaş ulaşım imkânı sunacak Doruk LE, engelli yolcu taşımacılığına da kullanışlı tasarımıyla katkı sağlıyor.

 

Düzenlenen araç teslim törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar Kamu Satışları Müdürü Mahir Özşeker ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Yekta Doğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

Müşteri memnuniyetinde Ar-Ge’nin önemine değinen Basri Akgül, “Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahibiz.  Yeni 10 metrelik otobüsümüz Doruk LE’nin tasarımında da bizleri yönlendiren tavsiyelere kulak verdik. Bu bakımdan her ihtiyaca uygun otobüs üreterek tasarım, geliştirme ve üretim kabiliyetlerinin hepsini bünyemizde barındırıyor, ihtiyaca uygun değişiklikler yapabiliyoruz. Ar-Ge Merkezimiz Türkiye’nin en modern, dünyanın ise sayılı test merkezleri arasında yer alıyor. 2014 yılında bir yandan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazanırken diğer taraftan da Ar-Ge Merkezimiz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından otomotivde ‘En Başarılı Ar-Ge Merkezi Ödülü’ne layık bulundu. Bu yıl, Türk Patent Enstitüsü’nün (TPE) belirlediği Türkiye Patent Ligi’nde ilk 5’te yerimizi aldık. Yerli tasarım araçlarımızın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi filosunda Gazianteplilere hizmet verecek olmasından mutluluk duyuyoruz” .