Treyler
Giriş Tarihi : 06-05-2015 17:26   Güncelleme : 06-05-2015 17:26

Güvenin adresi Tırsan

Uluslararası nakliye sektörünün önde gelen firmalarından Kafkas Nakliyat, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yaptı. Firma, siparişini verdiği 16 adet perdeli maxima treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firma yönetim kurulu başkanı Korkmaz Okut, "Tırsan'ı tercih etmemizdeki etken; Ürünlerin kalitesinin yanında markaya duyduğumuz güvendir" dedi.

Güvenin adresi Tırsan

Merkezi Iğdır olan Kafkas Nakliyat; ağır inşaat malzemeleri, gıda, sağlık, perakende, tekstil, endüstri ve yapı & dekorasyon taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti vermektedir.

 

Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv tarafından Kafkas Nakliyat'a satışı yapılan 16 adet Tırsan Perdeli Maxima+ semi-treylerleri, Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine; Kafkas Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Okut, Lojistik Müdürü Yakup Özyurt, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız katıldı. Törende Gelecek Otomotiv'den ise Satış Danışmanı Fatih Dikbaş hazır bulundu.

 

Kafkas Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Okut, Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı: “Tırsan’ı tercih etmemizdeki en önemli neden perdeli ürün segmentinde sektörün en iyisi olması, ürünlerin kalitesi ve markaya duymuş ğumuz güvendir. Öte yandan, Tırsan treylerlerin sahip ğu K-fix yük sabitleme sistemi sayesinde taşımalarımızı hızlı ve güvenli yapabilmekteyiz.”

 

Tırsan Perdeli Maxima+ semi-treylerlerin şasisi ve tüm kaynaklı komponentlerinin paslanmaya karşı tri-elektron metoduna uygun olarak çinko-fosfat kataforez (KTL) kaplı olması sayesinde 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır. Araçların bakım maliyetlerinin aşağı çekilmesini sağlayan kataforez kaplama sayesinde araçların ikinci el değeri de yükselmektedir.