Lojistik
Giriş Tarihi : 07-05-2015 16:03   Güncelleme : 07-05-2015 16:03

Sertrans şoförleri ile de gündemde

İstanbul Valiliği tarafından her yıl trafik haftası dolayısıyla düzenlenen ve çeşitli kategorilerde değerlendirmelerin yapıldığı sürücü ödülleri belli oldu. Bu yılın En İyi Uluslararası Nakliye Şoförü ödülü, Sertrans Lojistik'ten Mustafa Okfidan'a verildi.

Sertrans şoförleri ile de gündemde

İstanbul Valiliği,  En İyi Uluslararası Nakliye Şoförü” olarak Sertrans Logistics’in yurt dışı sürücülerinden Mustafa Okfidan’ı seçti. Okfidan, En İyi Uluslararası Nakliye Şoförü seçildiği haberini İspanya’da öğrendi.

 

Trafik kazasına karışmamış olmak, trafik kuralı ihlali nedeniyle ceza almamış olmak, en düşük yakıt tüketimine sahip olmak, yol kontrol noktalarında sürücü aleyhine rapor tutulmamış olmak gibi farklı kriterlerin bulunduğu seçim sonucunda ödüle layık görülen Sertrans Logistics sürücüsü Mustafa Okfidan, ödül aldığını İspanya’da görevdeyken öğrendi. 

 

Fatih Ali Emir Efendi Kültür Merkezi’nde yapılan ödül töreninde, plaketi sürücü adına Sertrans Logistics Filo Müdürü aldı. Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş ise konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Başarılı ve deneyimli sürücümüz Mustafa Okfidan şu an İspanya’da görev başında. Kendisine bu güzel haberi telefonla bildirdik, çok mutlu . Sertrans Logistics olarak müşterilerimize daima deneyimli ve yetkin bir ekiple,  hızlı, güvenli ve yüksek kalitede hizmet vermekteyiz. Aldığımız bu ödül, hem hizmet ve kalite standartlarımızın bir göstergesi , hem personel kalitemizi bir kez daha belgelemiş , hem de tüm Sertrans Ailesi’ne gurur verdi.”