Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-05-2015 15:15   Güncelleme : 15-05-2015 15:15

Metro'nun göz bebeği Safir

Metro Turizm, Temsa ile sözleşmesini imzaladığı 100 adetlik araç alımının üçüncü partisi olan 20 VIP 2+1 aracı daha filosuna dahil etti. Bu yatırımla şirketin filosundaki Temsa marka araç sayısının 525’e yükseldiği bildirildi.

Metro'nun göz bebeği Safir

Türkiye genelinde toplam 1650 araç ile hizmet veren Metro Turizm, yaptığı araç yatırımları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, siparişini verdiği 20 adet VIP Safir otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

 

Metro Turizm'e satışı yapılan Safir otobüsler, Malatya'da düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Alıcı, Metro Turizm Genel Müdürü Mustafa Sarı ve Temsa Satış Direktörü Murat Anıl katıldı. Törende Metro Turizm'in Türkiye genelin tüm iş ortakları da hazır bulundu. Metro Turizm'in; Erzurum ve Van’ın ardından Doğu Anadolu’daki üçüncü üssünün de Malatya olarak belirlediği açıklandı.

 

HEDEFİ 26 MİLYON YOLCU

 

Metro Turizm Genel Müdürü Mustafa Sarı, Metro’nun Dünya’da ilk 3’e girecek otobüs firmalarından biri ğunu söyledi. Sarı; “2014’te yapmış ğumuz finansal atılımlarla hedeflerimize ulaşarak sektörümüzdeki liderliğimizi korumayı başardık. 2015 yılında da sağlam finansal yapımız ve kurumsal yönetim anlayışımızdan aldığımız güçle 77 ilin yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Azerbaycan ve İran olmak üzere günlük tarifeli seferlerimizi sürdürüyoruz. 2014’te 23 milyon 37 bin yolcu taşıdık. 2015’te ise 26 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz. 30 bin kişiye istihdam sağlayan ve sektörde her ilkleri gerçekleştiren bir firma olarak, yolcularımızın konforu kadar çalışanlarımızın da konforuna önem veriyoruz” .

 

SAFİR EKONOMİKTİR

 

Temsa ile yıllardır işbirliği içerisinde klarını, 2+1 Safir VIP yatırımı ile yolculara seyahat süresince en kaliteli ve konforlu hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten Mustafa Sarı, “20 adetlik 2+1 Safir VIP yatırımı ile bu yıl filomuza toplam 50 adet Temsa marka araç katılmış . Kalan 50 adette önümüzdeki süreçte filomuzda yerini alacak. Safir araçlar düşük yakıt tüketimi ile işletme sürecinde sağladığı ekonomiklik bizleri mutlu ediyor” ifadesini kullandı. 

 

METRO'NUN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ

 

“Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşımacılığı şirketi Metro Turizm’in çözüm ortağı olmak bizlere gurur veriyor” diyen Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Metro Turizm, Galip Öztürk’ün belirlediği hedefler doğrultusunda başarıdan başarıya koşan, birçok yenilikte sektöre öncü ve örnek olmuş bir şirket. 2013 yılını 23 milyonu aşkın yolcu taşıyarak kapatan Metro Turizm’in 2015 hedefi ise 26 milyon. Biz şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün en büyük firmasına bu hedef koşusunda katkı sağlıyor olmaktan çok mutluyuz. 20 Safir VIP aracımızın teslimatıyla 100 adetlik anlaşmamızın 50 adetlik bölümünü lamış oluyoruz. Bu teslimatla Metro Turizm filosundaki Temsa marka araç sayısı da 525’e ulaştı. 50 adetlik bölümü de Metro Turizm’in filosunda yerini aldığında toplam araç sayısı 575’e ulaşacak. Biz, iş ortağımız Metro Turizm’e yaklaşan yeni sezonda başarılar ve kazasız belasız bir hizmet süreci diliyor, yeni araçlarımızın da firmaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”