Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-05-2015 23:59   Güncelleme : 19-05-2015 23:59

Özulaş hizmet kalitesini yükseltti kazanan esnaf oldu

İstanbul’da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş., gerçekleştirdiği projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket, Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık ve Başkan vekili Serhat Akçakaya’nın girişimleri ile toplu otobüs yenileme projesini hayata geçirdi. Toplu araç alımlarında ise kazanan esnaf oldu.

Özulaş hizmet kalitesini yükseltti kazanan esnaf oldu

Güleryüz Cobra tarafından Özulaş A. Ş. Bünyesinde çalışan Emrah Yılmaz ( C-952), H.Kurban Sağlam (C-956), Eyüp Bektaş (C-974), Mustafa Kesim (C-955 ve C-961), Nasır Bayar (C-968) ve Cemal Şensoy’a satışı yapılan otobüsler, Taşdelen’de düzenlenen tören ile teslim edildi. Özulaş Başkanı Göksel Ovacık ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptığı araç teslim törenine İstanbul AKP Milletvekili Metin Külünk, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve çok sayıda davetli katıldı. Törende Güleryüz Cobra’dan ise Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keskin’de hazır bulundu.

 

Taşdelen-Ümraniye 131 T hattının 1990 yılında kuruluğunu ve bugün 25 araç ile taşıma hizmeti verdiklerini dile getiren Özulaş Başkanı Göksel Ovacık, Güleryüz Cobra ile yapılan anlaşma çerçevesinde alımların başladığını söyledi. “Çekmeköy-Taşdelen belde konumundaydı. Bugün burası bir ilçe ve her geçen gün büyüyor. Bizlerde halkımıza daha iyi hizmet için otobüslerimizi değiştiriyoruz” diyen Ovacık, önümüzdeki günlerde bölgedeki diğer otobüslerinde yenileme çalışmalarının yapılacağını açıkladı.

 

Ovacık, “Araçlarımız alçak taban ve özürlü vatandaşlarımızın taşınmasına uygundur. Çok kolay inilip, binilmektedir. Klimalıdır. Otomatik vites ve çevreci bir araçtır. Bu araçların gerçekten Taşdelen ve Çekmeköy halkına layık ğunu düşünüyoruz. Belediye başkanımızın direktifleri doğrultusunda da yeni araçlar ile yeni hatlar açılacaktır. Çünkü ulaşım Çekmeköy’ün sorunu, ulaşım büyükşehirin sorunu ve bizlerde özel sektör olarak bu sorunun çözümü noktasında elimizden gelini yapacağız” .

 

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a da taleplerini itelen Ovacık, şöyle devam etti: “Çekmeköy belediye başkanımızdan da talebimiz var. Araç filomuz büyüyor. Personelimizin bazı sıkıntıları var. Son duraklara personellerimizin dinlenmesi için mekanlar oluşturulmasını talep ediyoruz.”

 

İstanbul AKP Milletvekili Metin Külünk’de özel halk otobüs işletmecilerinin sorunun çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını kısa sürüde hat tanımı başta olmak üzere diğer sorunlarında çözüme kavuşacağı müjdesini verdi. Yapılan konuşmaların ardından alımı yapılan otobüsler servise uğurlandı.