Teslimatlar
Giriş Tarihi : 01-06-2015 22:31   Güncelleme : 01-06-2015 22:31

Uysal Madencilik 8 adet Man aldı

Kömür madeni işletmeciliğinin köklü firmalarından Uysal Madencilik, 2015 yılının ilk yatırımında tercihini yine Man’dan yana kullandı. Firma, otomatik şanzımanlı 8 adet Man TGS 33.400 6x4 BB damperli kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Uysal Madencilik 8 adet Man aldı

Dayanıklılığı, düşük işletme maliyetleri, yakıt tasarrufu, kalitesi ve konforuyla en zorlu şartların dahi altından rahatlıkla kalkmayı başaran Man, maden sektörünün de en çok tercih ettiği markalardan biri konumunda. Son olarak sektörün en köklü firmalarından Uysal Madencilik, 8 adet Man TGS 33.400 6x4 BB damperli kamyon satın alarak filosunu güçlendirdi. Uysal Madencilik, bu satın almayla birlikte filosundaki araç sayısını da 24’e yükseltti.

 

Uysal Madencilik firmasının Malkara’daki kömür ocağı tesislerinde yapılan teslimat törenine, Uysal Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Uysal, İşletme Müdürü Fuat Şakar, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Satış Koordinatörü Kadri Başaran ve  Satış Yöneticisi Erkan Şenyurt katıldı.

 

Filolarındaki 24 araçtan 18’inin Man ğunu ifade eden Cengiz Uysal, “Man’ı, ağır şartlar altında gösterdiği performans ve sağlamlığının yanı sıra otomatik şanzıman ile yakıt tüketiminde son derece olumlu sonuçlar vermesi nedeniyle tercih ediyoruz. Gerek yakıt tüketimindeki cimriliği, gerekse düşük operasyonel maliyetleri Man TGS 33.400 6X4 BB araçları tercih etmemize neden ” .

 

YILLARA DAYANAN İŞBİRLİĞİ

 

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Uysal Madencilik ile uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz var. Tüm bakımları yetkili servisimizde yapılan bu araçları, takas projeleri ile yenilemek, filodaki ihtiyaçlar yönünde güncellemek için yakın bir işbirliği içerisinde çalışıyoruz.”