Kara
Giriş Tarihi : 01-06-2015 22:54   Güncelleme : 01-06-2015 22:54

En iyi ulaşım şirketi Metro Turizm

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri sektörün ‘En’lerini belirledi. Yaklaşık 20 bin öğrencinin katılımıyla yapılan oylama sonucunda belirlenen en iyi firmalar, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Eğitimden, havayoluna, otomotivden, kimyaya kadar pek çok sektörde yılın en iyilerinin belirlendiği ankette ulaşım sektöründe ipi göğüsleyen Metro Turizm oldu.

En iyi ulaşım şirketi Metro Turizm

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden 20 bin öğrencisinin oylarıyla ‘yılın en’lerini belirlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Sektörün En'leri anketinde, eğitimden otomotive, kimyadan tekstile kadar pek çok sektörün en iyileri belirlendi. En iyi ulaşım şirketi kategorisinin kazananı ise Metro Turizm . Ödül töreni Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu’nda yapıldı. Tören iş dünyasının ünlü isimlerini de bir araya getirdi.

Metro Turizm adına Yılın en başarılı ulaşım şirketi ödülünü Metro Turizm Kurumsal İletişim Direktörü Necmi Hatipoğlu aldı. Hatipoğlu’na plaketini Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Doktor Mustafa Nizamlioğlu sundu.

Gençler tarafından tercih edilmenin verdiği memnuniyeti vurgulayan Hatipoğlu, “Bir 302 otobüsün buzdolabı üzerinde başlayan yolculuğumuz, kurucu Başkan'ımız Galip Öztürk'ün bir büyük başarı hikayesidir. Bugün kendimizden sonra gelen 5 rakibimizin toplamı, ne filomuza, ne yolcu sayımıza yaklaşamıyor bile. Elbette rakamlar önemli ama burada bu ödülle taktir edilmek, hele de gençlerin taktir etmesi bizim için bambaşka bir anlam ifade ediyor. Metro Turizm bugüne kadar pek çok ödül aldı. Ancak bu ödüller içinde en anlamlısı gençler tarafından verilen bu ödül . Gençlerin tercih ettiği ve ödüle layık gördüğü bir şirket olmak, geleceğimizin parlak ğunun en açık göstergesidir” .

Metro Turizm’in hali hazırda karayoluyla yolcu taşıma sektörünün lideri ğunu kaydeden Hatipoğlu, “Bin 650 araçlık filosuyla, yılda 25 milyon yolcu taşıyan şirketimiz gençlerin bize verdiği bu destekle daha da büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.