Treyler
Giriş Tarihi : 12-06-2015 12:56   Güncelleme : 12-06-2015 12:56

Tırsan ömür boyu garanti verdi

Treyler sektöründe Türkiye'nin dünya markası olan Tırsan, ürün listesine kamyon üstü damper aracını da ekledi. Yurtiçi satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız, "Zorlu şartların dayanıklı aracını yaptık. Damperimizin ömrü, aracın ömrü kadardır. Yani ömür boyu garanti sunuyoruz" açıklamasını yaptı.

Tırsan ömür boyu garanti verdi

Tırsan'ın kamyon üstü damper aracının ilk tanıtımı Adapazarı Fabrikası'nda sektörel basın mensuplarına yapıldı. Düzenlenen toplantı da Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız, Ürün Direktörü Volkan Oflaz, Ürün Yöneticisi Ozan Sinal, Kobi Yöneticisi Yasemin Uzçakar ve Ar-Ge yöneticisi Seyit Dindar hazır bulundu. Sektörden gelen talepler doğrultusunda aracı tasarladıklarını dile getiren Ürün Direktörü Volkan Oflaz, kamyon üstü damperin bu yıl içerisinde 250 adetlik üretiminin ğunu açıkladı. Uzun bir Ar-Ge çalışması sonrası yeni aracı pazara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Oflaz, diğer ürünlerde ğu gibi kamyon üstü damperde de rakip tanımadıklarını ifade etti.

 

Oflaz, "Mercedes Axor 4140 ve Ford Cargo 4136 D modeline kamyon üstü damperimizin prototipini yaptık. Aracımızın testleri hem laboratuar ortamında hem de sahada gerçekleştirildi. Yeni aracımız tüm testlerden başarı ile geçti ve sektörün beğenisine sunduk. Müşterimiz aracını getirdiği aynı günde de montajını gerçekleştirieceğiz" .

 

DEVRİLMEYEN ARAÇ

 

Aracın teknik sunumunu ise Ürün Yöneticisi Ozan Sinal yaptı. Tırsan Kamyon Üstü Damper'in güçlendirilmiş hidrolik silindir yapısı, patentli üst yapı tasarımı, şasi ve üst yapısında kullanılan yüksek mukavemetli çelik yapı sayesinde müşterilerine daha uzun ömürlü kullanım avantajı sunduğunu dile getiren Sinyal, bu sayede bakım masrafını en aza indirdiklerini söyledi. Body fix ve patentli muavin şasi yapısına da değinen Sinyal, "En zorlu çalışma koşullarında ve keskin virajlarda aracın savrulmaya bağlı olarak devrilmesini de önledik" .

 

ZORLU ŞARTLARIN ARACI

 

Müşterilerine kolay yükleme ve hızlı boşaltma avantajı sunduklarını da vurgulayan Sinyal, güçlendirilmiş üst kemer dizaynı ile dolum işlemleri sırasında yaşanabilecek darbelere karşı küvet yapısına da ekstra dayanıklılık sağladıklarını aktardı. Üst düzey güvenlik sunduklarını da vurgulayan Ozan Sinyal, şöyle konuştu: "Hareketli döner mafsallı arka kapak dizaynı ile yeni aracımız yükün güvenli şekilde akmasını ve aktarım sırasında doğabilecek hasarlara karşı arka yapısını korumaktadır. Bununla birlikte, güçlendirilmiş ve patentli arka kapak konstrüksiyonu ile kapağın ve kapak hidrolik sisteminin yanal darbelere karşı korunmasını ve en yüksek mukavemeti göstermesini sağlarken, altıgen kilit tasarımı, yükün seyir halindeyken güvenli şekilde muhafaza edilmesi avantajını sunmaktadır. Minimum 50 ton kaldırma kapasiteli hidrolik sistemimiz ile müşterilerimize aktarım işlemlerinde üstün güvenlik ve yakıt tasarrufu da sağlamaktayız".