Demir Yolu
Giriş Tarihi : 16-06-2015 16:08   Güncelleme : 16-06-2015 16:08

Kısa mesafeli taşımacılıkta Tourmalin dönemi

Temsa, 2015 yılına yönelik belirlediği yeni ürün açılımlarına devam ediyor. Bu yıl tanıtımı yapılacak 7 yeni üründen ikincisi olan Tourmalin yola çıktı. Temsa CEO'su Dinçer Çelik, Tourmalin orta mesafe taşımacılığın yeni yüzü olacağını söyledi.

Kısa mesafeli taşımacılıkta Tourmalin dönemi

Tourmalin'in tanıtımı, Sabancı Center’de yapıldı. Temsa CEO'su Dinçer Çelik'in evsahipliğini yaptığı etkinliğe özel halk otobüs şirketlerinin yöneticileri, İSTAB yöneticileri ile turizm ve şehirlerarası firma temsilcileri katıldı. Araç tanıtım esnasında Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Metro Rent A Bus Genel Müdürü Cömert Agat ilk siparişi verdi.

 

Konuşmasına bu yıl Safir VİP’e ilave 6 yeni ürün daha pazara sunacaklarını açıklayarak başlayan Temsa CEO'su Dinçer Çelik, yeni araçların Tourmalin, Opalin, elektrikli otobüs,  Avenue I Bus, Opalin City ve yeni Maraton ğunu söyledi. “Orta mesafe taşımacılık alanının yeni yüzü olacak Tourmalin’i pazara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Dinçer Çelik, yeni aracın 12 metre 57 koltuk kapasitesine sahip ğunu söyledi. Tourmalin, düşük yakıt tüketimi ile otobüsçünün, aydınlık iç mekanı ile de yolcuların yeni gözdesi olacağını vurğulayan Çelik, "Tourmalin ürünümüz orta çift kapısı, engelli asansör özelliği ile tüm yolcular için güvenli ve kolay erişim imkanı sağlayacak.  Tourmalin, orta mesafe ulaşıma uygun tasarımı, bağımsız süspansiyonu ile yolculara sağlanan ekstra rahatlık ve güven ile fark yaratacak. Sürücüler ergonomik tasarım sayesinde konforlu ve güvenli sürüş deneyimi yaşayacaklar” .

 

FARK YARATACAK

 

Tourmalin’in iki yıllık bir çalışmanın ürünü ğunu belirten Dinçer Çelik, “Ar-Ge ekibimiz taşımacılık alanında en yüksek kalitede ve en yüksek dayanıklılığa sahip ürünlerin pazara sunulması için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Sahada müşterilerle sık sık bir araya gelen ve onların taleplerini en iyi dinleyen ekip olmaya çalışıyoruz. Bu ekipte sahadaki ne tür bir ürüne ihtiyaç varsa onu pazara sunma çabası içinde. Tourmalin orta mesafede 12 metrelik segmentte konfor ve kalite arayan yolcu için de, kullanıcı için de fark yaratacak bir ürün. Büyükşehir belediyelerimizin ilçelerde ve uzak mahallelerde kullanabileceği, havaalanlarından çevre il ve ilçelere, banliyo seferlerinde, fabrika servislerinde personel taşımacılığında, üniversitelerde ve Tur operatörleri tarafından tercih edilen bir araç olacağından şüphemiz yok” diye konuştu. Temsa CEO'su Dinçer Çelik'in sunumunun ardından sektör mensupları aracı yakından inceledi.