Treyler
Giriş Tarihi : 19-06-2015 17:59   Güncelleme : 19-06-2015 17:59

Krone müşterileri fabrikada

Türkiye’nin modern treyler üretim tesisine sahip olan Krone Tire fabrikası, müşterilerini ağırladı. Ziyaret sırasında fabrikadaki üretim süreçleri ve banttan çıkan modeller hakkında detaylı bilgiler verildi.

Krone müşterileri fabrikada

Avrupa’nın en büyük treyler markalarından Krone’nin İzmir’deki fabrikası, müşterilerini ağırladı. Krone Ticari Araçlar CEO'su Rıza Akgün; MÜSİAD İzmir Lojistik Başkanı Şenol Günaydın ve ağırlıklı olarak Ege bölgesinde faaliyetlerini sürdüren lojistik firmalarının temsilcilerine fabrikayı gezdirerek üretim süreçleri ve modeller hakkında bilgiler verdi.

 

Almanya kalitesinde üretim yapıyoruz

Krone Ticari Araçlar CEO'su Rıza Akgün, “Tire, Krone’nin Almanya dışındaki tek fabrikası olup Avrupa’nın ve Türkiye’nin en modern treyler üretim tesislerinden biridir. Burada Krone’nin Almanya’daki fabrikalarından çıkan treyler kalitesinde üretim yapıyoruz. Yıllık 10 bin adetlik üretim kapasitesine sahip fabrikamızda, makine parkı ve kataforez havuz sistemi, en yeni teknolojik standartlara göre oluşturulmuştur. Türkiye pazarını ve şartlarını bildiğimizden dolayı, üretim avantajımızı da kullanarak müşterilerimizin taleplerine daha hızlı cevap verebiliyoruz” .

 

MÜSİAD İzmir Lojistik Başkanı Şenol Günaydın, “Treyler sektöründe kendini kanıtlamış bir marka olan Krone’nin şimdi ülkemizde üretilmesi önemli bir gelişme. Yaptığımız ziyaret sırasında üretim aşamalarını yakından görme fırsatı bulduk. Aynı da kullanılan parçaların Avrupa kalitesinde olması, üretim, tasarım ve boya sisteminde kullanılan ileri teknolojiyi yerinde inceledik” .