Kara
Giriş Tarihi : 06-07-2015 01:31   Güncelleme : 06-07-2015 01:31

Ali Bayraktaroğlu: işimizi sabır ve itina ile yapıyoruz

Okul ve personel taşımacılık sektörünün lider firmalarından İlkem Turizm, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 2009 yılında başlattığı Bahar Şenlikleri’ne bu yıl iftar programı ile devam etti. Etkinliğin ana sponsorluğunu ise Gülsoy Otomotiv üstlendi.

Ali Bayraktaroğlu: işimizi sabır ve itina ile yapıyoruz

İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu’nun ev sahipliğinde Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen geleneksel 6’ıncı iftar organizasyonuna Gülsoy Otomotiv ve Doğa Koleji yetkilileri başta olmak üzere, İlkem Turizm’in iş ortakları ve personeli katıldı. Misafirleri ile yakından ilgilenen Bayraktaroğlu, tüm katılımcılara isimlerine özel hazırlanmış çeşitli hediyeler takdim etti.

 

“İlkem ailesi olarak yaklaşık 20 yıldır öğrenci ve personel taşımacılığını en kaliteli ve en güvenli yapmak için çaba sarf ediyoruz” diyen Ali Bayraktaroğlu, taşımacılık hizmetini 150’si öz mal olmak üzere toplamda 2000 adet araç ile verdiklerini söyledi. Her gün toplamda 30 bin öğrenci ve personele taşıma hizmeti sunduklarını dile getiren Bayraktaroğlu, direkt olarak 2 bin, dolaylı olarak ise 8 bin kişiye istihdam sağladıklarının altını çizdi. Bayraktaroğlu, “Müşterilerimiz Türkiye’nin en büyük okulları ve en büyük şirketlerinden oluşuyor. Bu yüzden sorumluluğumuzun bilincinde olarak taşıma hizmetimizi kusursuz yapmaya çaba sarf ediyoruz. Taşıma hizmetimizi ifa ederken, 2 bin araç ile her gün 250 bin kilometre yol kat ediyoruz. Dünyanın etrafının 40 bin kilometre ğunu düşünürsek, yaklaşık altı kez dünyayı her gün dolaşmış oluyoruz” .

 

İlkem Turizm’in küçümsenmeyecek derecede ülke ekonomisine katkı yaptığının altını da çizen Ali Bayraktaroğlu, şöyle devam etti: “Her gün 2 bin araç ile 30 bin litre yakıt tüketiyoruz. Her gün 7, ayda ise 210 adet lastik tüketiyoruz. Bu sayılardan yola çıktığımızda hiçte küçümsenemeyecek bir tablo ortaya çıkıyor. Şirket araçlarımızı, müşterilerimizin rahatı ve güvenliği için dünyanın en iyi markalarını tercih ederek seçiyoruz. İstanbul trafiğine rağmen işimizi sabırla ve itina ile yapıyoruz. Siz iş ortaklarımızın desteği ile en iyi şekilde yapmaya da devam edeceğiz. Allah meleklerini Ramazan’da oruç tutanlara dua etmek için görevlendirirmiş. Allah hepimizi bu meleklerden dua alanlardan nasip etsin. İlkem ailesi olarak sizlere küçük küçük hediyeler hazırladık. Eskilerimizin diş kirası diye adlandırdıkları bu küçük ikramlarımızı umarız beğenirsiniz. Bizi her desteklediği için Gülsoy Otomotiv ailesine çok teşekkür eder, iftar davetimize katılıp bizi şereflendirdiğiniz için de hepinize ayrı ayrı saygılar sunarım.”

Haber-Fotoğraf:

Harun Karabulut / Ulaşım Gazetesi