Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-07-2015 13:37   Güncelleme : 08-07-2015 13:37

Gözler Ali Osman Ulusoy’u aradı

TTDER ve Anadolu Isuzu’nun gelenekselleşen iftar yemeği verildi. Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Tamay, bu iftar yemeğinin en büyük eksiğinin geçen yıl yaşamını yitiren sektör duayeni Ali Osman Ulusoy olduğunu söyledi ve “Geldiğimden bu yana gözlerim Ali Osman Ağabey’i arıyor,” dedi.

Gözler Ali Osman Ulusoy’u aradı
Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) ve Anadolu Isuzu tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeği, 6 Temmuz 2015 günü, İstanbul Hilton Bosphorus’ta verildi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar etkinliğinde, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ve TTDER Başkanı Sümer Yığcı  sırasıyla birer konuşma yaptı.
 
 
ALİ OSMAN ULUSOY HASRETİ
 
Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Tamay, konuşması sırasında bu yıl verdikleri iftar yemeğinde bir eksiklik ğunu söyleyerek sözlerine başladı. Tamay, sektör duayeni geçen yıl yaşamanı yitiren Ali Osman Ulusoy’u gözlerin aradığını ve konuştuğu herkesin Ali Osman Ağabey’in eksikliğini hissettiği söyledi. Konuşma sırasında gözleri dolan ve ağlamaklı olan Fatih Tamay, Ali Osman Ulusoy’un ruhuna Fatiha okunmasını istedi... Tamay konuşmasını TTDER’e ve sektör mensuplarına teşekkür ederek ladı.
 
GELENEK 20 YIL ÖNCE BAŞLADI

Sümer Yığcı ise, iftar yemeği etkinliğine katılanlara teşekkür ederek sözlerine başladı. Yığcı, sektörde ilk iftar organizasyonunun TTDER tarafından yapıldığını belirterek, bu geleneğin 20 yıllık bir serüveni ğunu kaydetti. TTDER Başkanı Yığcı, “20 yıl önce biz dernek olarak bir iftar daveti kararı verdik. Amacımız yeni kurulan derneğimizin üyelerini bir araya toplamaktı. 100 kişiye yemek vermekti derdimiz. Sonra, genç, uzun boylu, yakışıklı bir delikanlı geldi, adı Fatih Tamay’dı. Dedi ki, ‘ben size 150 kişilik yemek vereceğim.’ O günden bu yana dostluğumuz sürüyor,” diye konuştu.