Güncel Haber
Giriş Tarihi : 11-07-2015 14:58   Güncelleme : 11-07-2015 14:58

Purtuloğlu: Ulaşım da başarı bir ekip işidir

İstanbul merkezli Ulaşım Şirketler Grubu, sigorta ve lastik sektöründe 35’inci yılını geride bıraktı. Özellikle sigorta alanında adından sıkça söz ettiren Ulaşım Şirketler Grubu, sosyal sorumluluk projeleri ile de gündemdeki yerini koruyor. Şirketin sosyal sorumluluk projeleri arasında ise durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimine katkı ile geleneksel iftar davetleri yer alıyor.

Purtuloğlu: Ulaşım da başarı bir ekip işidir

Ulaşım Şirketler Grubu, İstanbul’da faaliyet gösteren özel halk otobüsleri ağırlıklı olmak üzere; kamyon, otobüs, minibüs ve kamyonet kullanıcılarına lastik ve sigorta hizmetleri sunuyor. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, 35 önce müşterilerine “Ulaşım Sigorta yanınızdaysa, hayat aynı hızda devam eder” diye söylediklerini ve bu sözlerini de 35 yıldır tutmanın haklı gururunu yaşadıklarını açıkladı.

 

Ramazan ayının girmesiyle birlikte mahalle iftarları başta olmak üzere birçok dernek ve şirketlerin iftar davetlerine sponsor olan Ulaşım Şirketler Grubu, 35’inci yılını da yine Bayrampaşa Titanic Otel’de düzenlediği iftar organizasyonuyla kutladı. Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu ve Genel Müdür Menaf Güder’in ev sahipliğindeki organizasyona tüm şirket personeli katıldı.

 

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan İsmail Purtuloğlu, Ulaşım’ın bir birine kenetlenmiş büyük bir aile ğunu söyledi. Purtuloğlu, “Değerli iş arkadaşlarım; 35 yıldır mutlak müşteri memnuniyeti için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok şükür bugüne kadar bizden memnun olmayan bir müşterimiz olmadı. Başarı bir ekip işidir ve bizde bu yolda uzman ekibimiz ile lastik alanında Goodyear markasıyla, sigorta da ise Allianz, Ergo, Euro, Aviva, Anadolu ve Axa sigorta başta olmak üzere birçok markanın acenteliğini yürütmekteyiz. Kamu kurum ve kuruluşlarına, turizm taşımacılarına, şehirlerarası yolcu taşıma firmalarına, bireysel otobüsçülere, ticari taksi ve dolmuş esnafı ile özel halk otobüs işletmecilerine 35 yıldır kesintisiz lastik ve sigorta hizmeti veriyoruz. Değerli arkadaşlarım, sizlerle de iftarda bir araya gelerek 35’inci yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nice 35’inci yıllara hep birlikte girmek dileğiyle” .

 

Lojistik şirketlerine de lastik ve sigorta hizmetleri vermek için çalışmalar başlattıklarını dile getiren Purtuloğlu, hedeflerinin yolcu ve yük taşımacılık sektöründe aranan bir firma konumuna gelmek ğunu vurguladı. Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere şirketlerin tüm etkinliklerinde sponsor klarını açıklayan İsmail Purtuloğlu, esnaftan aldıklarını yine esnafa verdiklerinin altını çizdi.