Güncel Haber
Giriş Tarihi : 02-07-2015 00:15   Güncelleme : 02-07-2015 00:15

Okulum Yetkili Serviste

Türkiye’nin lider otomobil perakendecisi Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren Otokoç ve Birmot’un, Koç Holding’in sosyal sorumluluk projesi “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” kapsamında yürüttüğü “Okulum Yetkili Serviste” projesi bu yıl beşinci mezunlarını verdi.

Okulum Yetkili Serviste

Otokoç ve Birmot ’un İzmir, Samsun, Konya, Eskişehir ve Adana şubeleri ile aynı illerde bulunan Meslek Liselerinin ortak çalışmaları sonrasında 509 öğrenci bir yıl boyunca en ileri otomotiv teknolojisi ile donatılmış yetkili servislerde iş hayatını yerinde tecrübe ederek sertifikalarını almaya hak kazandı.

 

“Meslek Lisesi Memleket Meselesi kapsamında geliştirilen proje, otomotiv sektöründe istihdam edilmek üzere meslek lisesi öğrencilerini sektöre hazırlıyor. “Okulum Yetkili Serviste” projesi hali hazırda Otokoç Otomotiv’in Adana, Eskişehir, İzmir, Konya ve Samsun temsilciliklerinde devam ediyor. Ülkemizin en başarılı okul – özel sektör işbirliklerinden biri olan projenin kademeli olarak Otokoç Otomotiv’in diğer illerdeki şubeleri ve Meslek Liseleri’nde yaygınlaştırılması planlanıyor.