Kara
Giriş Tarihi : 19-07-2015 02:27   Güncelleme : 19-07-2015 02:27

Globelink Ünimar karayoluna özel çözüm sundu

Lojistik sektörünün öncülerinden Globelink Ünimar, deniz, hava ve karayolu taşımacılığında sunduğu entegre lojistik hizmetleriyle şirketlerin iş yükünü ve maliyetlerini azaltarak, verimliliği arttırdı.

Globelink Ünimar karayoluna özel çözüm sundu

Türkiye’de lojistik sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Globelink Ünimar, müşteri memnuniyetini artırmak için entegre lojistik hizmetlerini geliştirdi. Globelink Ünimar, denizyolu, havayolu ve karayolu hizmetlerinde ürün çeşitliliğini artırarak, müşteriye özel çözümler sundu. 2014 yılında depolama hizmeti vermeye başlayan şirket, yurt içi lojistik hizmetlerini profesyonel bir platformda yürütmeye devam etti.

 

YAYGIN ACENTE AĞI

 

Globelink Ünimar, dünya genelindeki yaygın acente ağıyla başta İtalya, Almanya, İspanya, Hollanda, İngiltere ve Fransa’ya düzenli parsiyel çıkışlarla birlikte tüm Avrupa’ya hızlı, kaliteli grupaj ve komple servis hizmeti sundu.

 

Uluslararası karayolu departmanına CIS bölgesini de (Azerbaycan, Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Tacikistan, Gürcistan, Rusya) ekleyen Globelink Ünimar, bölgenin en önemli taşıma modu olan karayolu servisi anahtarını ve diğer hizmetlerini, CIS bölgelerine ticaret yapan müşterilerine fazlasıyla sunmaya başladı. Globelink Ünimar, Kazakistan, Kırgızistan ve Türkmenistan’a haftalık grupaj servis vererek, bu bölgedeki güvenilir iş ortağı ihtiyacını karşılıyor.