Treyler
Giriş Tarihi : 19-07-2015 02:46   Güncelleme : 19-07-2015 02:46

Her işe uygun damper Meiller

Meiller teslimatları hız kesmeden devam ediyor. İnşaat ve hafriyat firmaları filolarını Meiller damper ile güçlendiriyor. Özbaylar Petrol ile Borpet Nakliyat da bu firmalar arasında yerlerini aldı.

Her işe uygun damper Meiller

Zorlu çalışma koşullarında sağladığı yüksek kaliteli, dayanıklı damperler ile kullanıcılarının yükünü hafifleten Meiller, sektördeki firmaların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Meiller, son olarak Özbaylar Petrol’e 15 adet yarım boru tipi çelik yarı römork damper, Borpet Nakliyata ise 10 adet Alüminyum Klasik Tip Yarı Römork Damper teslim etti.

 

Derin Kazı Hafriyatları, bina temel dolguları, altyapı yol yapımı hizmetleri sunan Özbaylar Petrol 15 adet MHPS 41/3 21 m3 Yarı Römork Damper satın aldı.  Meiller Doğuş Damper fabrikasından gerçekleştirilen teslimat törenine Meiller Doğuş Damper Genel Müdürü Selçuk Unutur,  Meiller Bölge Satış Yöneticisi Volkan Kahya ve Özbaylar Petrol San. Tic. A.Ş. firma sahibi Mustafa Özbay katıldı.

 

Özbay yeni araçları ile hizmet alanları ve müşteri portföylerini genişletmeyi amaçladıklarını belirtti. Özbay “Meiller hafriyat sınıfının en sağlam damperi. Uzun ömürlü, sorunsuz ve her işe uygun. Biz ağırlıklı olarak hafriyat hizmeti veriyoruz. Meiller bu sektördeki en büyük yardımcımız. Bu alımla birlikte filomuzdaki Meiller sayısı 85’e yükseldi. Yeni damperlerimiz de alacağımız yeni projelerdeki en büyük referansımız olacaktır” .

 

BOR PET MEİLLER İLE FİLOYU GENİŞLETTİ

 

Merkezi Ankara’da olan Bor Pet Nakliyat firması filosuna 10 adet Meiller MHKS 41/3 30 m3 Aluminyum Klasik Tip Yarı Römork Damper ilave etti. Doğuş Otomotiv Meiller Yetkili Satıcısı Çalışkan Kardeşler Otomotiv’den satın alınan araçlar, Borpet Nakliyat firma sahibi Bora Baş, Meiller Satış Müdürü Barış Erhan, Çalışkan Kardeşler Otomotiv Satış Müdürü Tayfun Kaya,  Meiller Bölge Satış Yöneticisi Volkan Kahya ve Scania Bölge Satış Yöneticisi Kenan Şahin Yüksel’in katılımı ile teslim edildi.

 

Borpet Nakliyat firma sahibi Bora Baş, faaliyete geçtikleri 2006 yılından bu yana sektörlerinde Meiller damper ile hizmet verdiklerini hatırlatarak “Yıllardır Meiller'le çalışmamızın nedenleri arasında sunduğu yüksek kalite, alüminyum araçların daha fazla yük taşıma kapasitesi ve düşük işletme maliyetleri geliyor. Son alımımız ile Meiller damper sayımızı 75’e çıkarttık. Meiller sağlamlığı, kalitesi, düşük işletme maliyetleri ve yüksek ikinci el değeri ile kriterlerimizi tam anlamıyla karşıladığı için tercih nedenimiz oluyor.“ diye konuştu.