Teslimatlar
Giriş Tarihi : 10-07-2015 07:03   Güncelleme : 10-07-2015 07:03

Ulusoy 34 Safir VIP aldı

2015 yılında Temsa, karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarına dev teslimatlar gerçekleştiriyor. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında 78 yıldır hizmet veren Ulusoy, filosuna 34 Safir VIP aldı.

Ulusoy 34 Safir VIP aldı

Ulusoy Seyahat’in Yenibosna’daki merkezinde yapılan törene Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Ulusoy, İmran Okumuş, Koordinatör Temel Uzlu, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal ve Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı.

 

TÜM SEKTÖR MEMNUN

 

İmran Okumuş, 34 Safir VIP yatırımının ülkeye, sektöre ve şirkete hayırlı olmasını dilediklerini belirterek, şöyle konuştu: “Ulusoy ile Sabancı ailesinin uzun yıllara dayanan bir işbirliği var. 80’li yıllarda Karadeniz’de ilk defa sosyal servisi kuran Ulusoy’du. Ulusoy o lar kendi imkanları ile o servisi Temsa’ya açmıştı. İlk otobüsleri o dönemde Ulusoy almıştı. O günlerden bugünlere gelinen süreç güzel bir süreç. Safir araçlar ilk olarak 2012 yılında 2+1’e dönüşmüştü. İlk olarak denemeyi yine biz yapmıştık. O müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerde çok olumluydu. 34 Safir VIP aracı bugün filomuza dahil ediyoruz. Bundan sonra Ulusoy ve Temsa’nın ortak yatırımları devam edecek. Safir araçları, işletme sürecinde çok ekonomik. Ayrıca Safir VIP otobüsler ülkemizin mevcut ekonomik yapısına uygun bir fiyatlandırma ile piyasaya sürüldüğü için bizim ve tüm sektörün memnun ğunu söyleyebilirim.”

 

YATIRIM DEVAM EDECEK

 

Ulusoy’un filosunda öz mal olarak 190 aracın bulunduğunu belirten İmran Okumuş, “Bireysel otobüsçülerle birlikte bu sayı 419 civarında. Varan Turizm’deki otobüs sayısı 50’nin üzerinde ama burada hedef 80’e ulaşmak. Temmuz ayı içerisinde bu seviyeye ulaşacağız. Varan Turizm’i daha kısa mesafelerde en 2+1 koltuk düzenindeki otobüslerle VIP taşımacılık hizmet süreci sağlanacak. Önümüzdeki süreçte Varan filosuna Temsa’nın yeni çıkaracağı Maraton otobüslerden alacağız. Yeni aldığımız otobüsleri özellikle  Ege, Ayvalık, Edremit, Bodrum, Marmaris, Samsun, Ankara hatlarında kullanmayı planlıyoruz. Temsa ile çok iyi bir işbirliğimiz var ve bu yatırımlar devam edecek” diye konuştu.

 

İŞBİRLİĞİNDEN MEMNUNUZ

 

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı konuşmada, “Uusoy ailesine ve çok değerli yöneticilerine Temsa tercihlerinden dolayı şahsım ve şirketim adına teşekkürlerimi sunuyorum Otobüsçülüğe bakıldığında kalite anlamında Türkiye’ye çok önemli katkıları olan Ulusoy ve Varan Turizm bugünden itibaren 2+1 Safir VIP araçları tercih etmesi bize de çok büyük sorumluluklar getiriyor. Safir VIP araçlarımızdan duyulan memnuniyeti Ulusoy ve Varan çatısı altında taçlandırıyoruz. Umarım başarılı oluruz. Safir VIP araçlarımızın önümüzdeki süreçte büyük firmaların filolarında ğu gibi yüzde 50 oranında yer alacağına inanıyoruz.  Bu vesileyle İmran Okumuş ve tüm Ulusoy ailesine teşekkür ediyorum. Allah kazasız belasız, bol kazançlı bir sezon nasip etsin” diye konuştu.