Treyler
Giriş Tarihi : 19-07-2015 22:17   Güncelleme : 19-07-2015 22:17

Ülkem, Thermo King aldı

Türkiye geneline gıda taşımacılığı yapan Ülkem Lojistik, filosuna kattığı yeni araçların soğutucu ünitelerinde Thermo King’i tercih etti…

Ülkem, Thermo King aldı

Türkie’nin lider soğutucu ünite markası Thermo King, kaliteyi arayanların tercihi olmaya devam ediyor. İzmir merkezli ve Türkiye geneline gıda taşımacılığı gerçekleştiren Ülkem Lojistik filosuna kattığı yeni araçlarında da Thermo King’den vazgeçmedi. Ülkem Lojistik, 25 adet C-450e Max soğutucu üniteyi teslim aldı.

 

Doğuş Otomotiv Thermo King Yetkili Satıcısı Aykan Otomotiv tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan, Ülkem Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cihanbeylerde ve Ülkem Lojistik Direktörü Evren Saydam katıldı.

 

Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan, Ülkem nakliyatın filosunda bulunan tüm araçlarda Thermo King soğutucu ünitesi ğunu belirterek “Ülkem Lojistik ile Thermo King markalarının işbirliği uzun bir geçmişe dayanmaktadır. İstanbul’da hizmet alanlarını genişletmek için başladıkları operasyonda yine Thermo King’i seçtikleri için teşekkür ediyorum” .

 

“KALİTEMİZE UYGUN MARKA”

 

Ülkem Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cihanbeylerde firma olarak kaliteli işler yapmak istediklerini ve kalitelerinden asla ödün vermek istemediklerini söyledi Cihanbeylerde “Thermo King kalitesi dünyaca tescil edilmiştir. Biz de kalitemize uygun bir marka ile devam etmek istediğimiz için tereddüt etmeden Thermo King satın aldık. Thermo King’den bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Üstelik Doğuş Otomotiv tecrübesi ile hizmet almaktayız. Ayrıca marka yöneticilerinin yaklaşımları, sonuç odaklı çalışmaları ile bir adım daha öne çıktılar” açıklamasında bulundu.

 

“BÜYÜMEK İSTİYORUZ”

 

Ülkem Lojistik Direktörü Evren Saydam ise İzmir merkezli klarını ancak yeni alınan bu araçlarının İstanbul Anadolu yakasında hizmet vereceğini belirterek “Amacımız yaptığımız işte büyümek. 2016’da Avrupa yakasına micro dağıtım da bulunmak. Şu anda filomuzda 75’den fazla araç bulunuyor. Proje bazlı ve uzun soluklu çalışmaları önemsiyoruz. İyi bir proje yakalarsak yatırım sınırımız olmaz. Thermo King’i seçimimizde, bugün süt ürünleri taşıyoruz ancak yarın donmuş gıda taşımamız gerekebilir ve bunun için ayrı bir araç yatırımı yapmak yerine Thermo King modellerinden bu düşüncemize uygun olanı seçelim ve tek bir ünite ile farklı ihtiyaçlarımıza da çözüm bulalım düşüncesindeydik” .