Treyler
Giriş Tarihi : 15-07-2015 01:02   Güncelleme : 15-07-2015 01:02

DNT Nakliyat 15 adet treyler aldı

Merkezi Denizli’de bulunan DNT Uluslararası Nakliyat 30 adetlik Huckepack siparişinin ilk 15’ini, üretici firmanın Konya tesislerinde düzenlene törenle teslim aldı. Kalan 15 adetlik parti ise yıl içerisinde teslim edilecek.

DNT Nakliyat 15 adet treyler aldı

Düzenlenen araç teslim törenine DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Manisalı ve firma personeli ile satıcı firmanın yetkilileri katıldı.

 

Karayolu taşımacılığında artan maliyetler, nakliye firmalarını Ro-La taşımacılığına yönlendi. Firmaların tren yolu ile taşımaya yönelmesiyle birlikte, treyler ürünlerinde de bu yönde gelişmeler yaşanmaktadır. Buna bağlı olarak Treyler üreticileri Ar-Ge çalışmalarını hızlandırarak müşterilerin ihtiyacının giderilmesi yönünde üretim yapıyor.

 

DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Manisalı, “Firma olarak Avrupa’nın tüm ülkelerine taşımacılık yapıyoruz. Ağırlıklı olarak tekstil ürünleri nakliyesi konusunda hizmet vermekteyiz. Filomuzda 40 treyler bulunuyor. Bu teslimat ile birlikte sayıyı 55’e yükselttik. Talep doğrultusunda yatırımlarımız devam edecektir” .