Teslimatlar
Giriş Tarihi : 23-07-2015 21:53   Güncelleme : 23-07-2015 21:53

TDA 15 adet Ford Trucks aldı

Hafriyat, nakliyat ve madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren TDA Nakliyat, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet Ford Trucks 1838T’yi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

TDA 15 adet Ford Trucks aldı

Ford Trucks bayii Büyükkarcı tarafından TDA Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine, TDA Nakliyat sahiplerinden Duran Doğan, Tamer Doğan ve Can Duran ile Ford Trucks Yurtiçi Satışlar Müdürü Burak Hoşgören ve Satış Bölge Müdürü Mete İnceer katıldı. Satışı gerçekleştiren Büyükkarcı Otomotiv’den ise Tümay Büyükkarcı, Şükrü Yılmaz ve Murat Yayla’da hazır bulundu.

 

Satışa sunulduğu pazarların standartlarına uygun olarak Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Trucks modelleri, yurtiçi ve uluslararası taşımacılık ve inşaat alanında faaliyet gösteren müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. Ford Trucks modelleri, kullanıcısına yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu bir arada yaşatıyor.

 

Ford Trucks modelleri 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 30 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor. 1.500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı da Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt silindir hacminde 260PS, 320PS, 360PS ve 380PS güce sahip motorlar yüzde 100 Türk işgücüyle, yüzde 100 yerli üretiliyor.