Otomotiv
Giriş Tarihi : 23-07-2015 22:14   Güncelleme : 23-07-2015 22:14

Hidroteknik kontrollü yükseliyor

Forklift ve iş makineleri servis hizmetini sunan Hidroteknik, sektörün önde gelen 500 firmanın %70’ ine hizmet sunuyor. 2014 yılından itibaren yenilenen kurumsal yapısı ve kadrosu ile birlikte 6000 m2 lik yeni tesislerinde faaliyet gösteren firma, Türkiye’ nin en büyük servis hizmet alanına sahip oldu.

Hidroteknik kontrollü yükseliyor

Hidroteknik, forklift ve istif satışında birçok markayı bünyesinde barındırıyor. Firma, Safir, Niuli ve İngiliz Bendi forkliftlerinin Türkiye distribütörlüğünün yanı sıra Hyster Bölge bayiliğini de sürdürmek. Servis ve yedek parça alanında tüm marka ve modellere servis hizmeti sunmakla beraber Huster, Cummins, Perkins Motorları, Solideal lastikleri ana bayiliği ve Xinchai Motorları Türkiye distribütörlüğünü de yürütmektedir.

 

2015 yılı satış hacimlerinde çıtayı yükseltmek adına makro ekonominin etkilerini ve ekonomiye yansımalarına göre hedeflerini belirleyen Hidroteknik, yılın ilk yarısında beklediklerinin üzerinde satış hacmi gerçekleştirerek ön gördükleri hedeflerinin büyük bir kısmını lamış .           

 

Müşterileri ile ticari değil çözüm ortaklığı temelinde hizmet sunduklarını ve 2016 yılı sonuna kadar Türkiye’ de sanayi sektöründe her noktaya hizmet verebilecek düzeye çıkacaklarını belirten Hidroteknik Genel Müdürü Yunus Emre Yıldırım, bu doğrultuda alt yapılarını oluşturduklarını ve sistemli bir şekilde çalışarak koydukları hedeflere ulaştıklarını açıkladı.