Güncel Haber
Giriş Tarihi : 23-07-2015 22:22   Güncelleme : 23-07-2015 22:22

Vespa keyfi her yerde!

Özgürlüğüne düşkün gezginler için tasarım, tarz ve teknolojiyi bir araya getiren İtalya’nın en köklü motosiklet markası Vespa ile yeni rotalar keşfetmeye hazır mısınız? İstinye, Sultanahmet, Karaköy, Bodrum, Alaçatı, Kuşadası, gibi farklı noktalardan kiralanabilen Vespa Primavera ile özgürce yol almak mümkün. Üstelik, bu hizmeti Ferco Motor günlük 25 €’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.

Vespa keyfi her yerde!

Avrupa’nın en popüler iki tekerleklisi Vespa, özgürce seyahat edip gezip görmek isteyenlerin vazgeçilmezi. Dünyada birçok kentte, turistik beldeleri bir Vespa ile gezmek tutku haline gelmişken, bu tutkuyu Türkiye’de de yaşamak mümkün oluyor. Ferco Motor’un ana distribütörü ğu Vespa’nın Primavera modeli, ister 1 günlüğüne, ister daha fazla gün için kiralanabiliyor.

 

A2 sürücü belgesine sahip olan herkesin kiralayabileceği Vespa Primavera’nın günlük kira ücretleri 25 €’dan başlıyor. Dönemsel scooter kiralama servisi, bakım ve masrafları üstleniyor; böylelikle Vespaseverler içleri rahat bir şekilde scooter kullanmanın zevkine varıyor. Kiralama ücretine kask, trafik sigortası ve kasko da dahil ediliyor. Kent merkezi, tarihi sokaklar ya da turistik beldelerde Vespa Primavera ile gezerken, bir Roma klasiği Türkiye yollarında da iz bırakmaya devam ediyor.