Treyler
Giriş Tarihi : 11-08-2015 15:16   Güncelleme : 11-08-2015 15:16

Tırsan, sözünün altına imzasını atıyor

Kurulduğu günden bu yana Türkiye treyler sektöründe 37 yıldır kesintisiz lider olan Tırsan, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda araçlarını geliştirmeye devam ediyor. Şubat 2015 tarihinde Mersin ve Hatay'da tanıtımı yapılan yenilenen Tırsan frigo, kullanıcılardan da tam not aldı.

Tırsan, sözünün altına imzasını atıyor

Tırsan Diyarbakır bayii Gelecek Otomotiv, Mersin bayii Kemak Oto ve Hatay bayii Hatay Has Otomotiv işbirliği ile saha ziyaretleri düzenlendi. Tırsan ekibi, kullanıcılara Tırsan frigoyu sordu.

 

Mersin ve Hataylı nakliyeciler, yenilenen Tırsan frigo'nun tüm ihtiyaçlara cevap verdiğini dile getirdi. Şoförlerinde kendilerine Tırsan marka araç alımı noktasında baskı yaptığını dile getiren nakliyeciler, "Bir kere aracın yaptığımız işe uygun olması gerekir. Daha sonra alım maliyetleri ve aracı kullandığımız sürece işletme maliyetlerini göz önünde bulundururuz. Şoförlerimiz ise aracın kullanım kolaylığına dikkat eder. Bizler Tırsan araçlarını inceleyip filomuza dahil ettikten sonra şoförlerimizde araçtan memnun ve diğer markanın araçlarını kullanan şoförlerimizde Tırsan almamız noktasında bizlere baskı yapıyor. Araçları yakından inceleyip filomuza dahil ettik ve gördük ki Tırsan her ğu gibi sözünün altına yine imzasını atmış" açıklamasını yaptı.

 

TEMİZLEMESİ KOLAY

 

Mersin merkezli Trans Aktaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aktaş, Tırsan frigo ile ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı: “1995 yılında kurulmuş ve 20 yıldır bu sektörün içerisinde olan bir firmayız. Ağırlıklı olarak Avrupa’ya taze balık, donmuş balık, ilaç ve çiçek taşımacılığı alanlarında hizmet vermekteyiz. Filomuz toplam 70 adet araçtan oluşmaktadır ve Tırsan frigo aracı ağırlıklı bulunmaktadır. Biz firma olarak frigo alırken özellikle aracın donanımına ve aracın uzun süre kullanım olanaklarına bakıyoruz, çünkü satın aldığımız araçları uzun yıllar kullanıyoruz. Tırsan araçlarımızın, minimum seviyedeki ısı kaybı olsun, alt tabanın alüminyum yapısı olsun bizim için çok büyük avantaj oluşturuyor. Böylelikle balık taşıması yaparken kolaylıkla temizleme yapabiliyor ve araçlarımızda hijyenik bir ortam sağlayabiliyoruz.”

 

TEKNOLOJİNİN SON HARİKASI

 

Aktaş, ”Tırsan’ın yenilenen frigo araçlarının özelliklerini inceledik ve çok beğenerek aldık, hiçbir sorun yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Yeni tampon yapısı, 90 lt su deposu ve led aydınlatmalı yemek dolabı kça kullanışlı. Şoförlerimizden de kça iyi geri bildirimler alıyoruz. Böylelikle ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı görüyoruz. Taşımasını yapmış ğumuz ürünleri aracın sahip ğu ısı yalıtımı sayesinde ilk günkü tazeliğinde tüketiciye ulaştırabiliyoruz. Diğer rakiplere baktığımızda Tırsan’ın frigorofik aracı kça iyi bir teknolojik donanıma sahip” ifadesini kullandı.

 

FİLODA 30 TIRSAN VAR

 

Köknar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak; “1995 yılında kurulmuş Mersin merkezli bir firmayız. Yurt içi ve yurt dışında ağırlıklı olarak Avrupa’ya ihracat gerçekleştiriyoruz. Filomuzda bulunan araçlarımızın hepsi frigorifiktir, bunların 30 tanesi Tırsan frigodur. Bundan sonraki alımlarımızda adresimiz Tırsan'dır. Ağırlıklı olarak gıda, çiçek, sebze ve meyve taşımacılığı yapmaktayız” ifadesini kullandı.

 

GENİŞ SERVİS AĞI

 

Orak, “Biz firma olarak yatırım yaparken frigorifik araçlarda özellikle yerli mal olmasına dikkat ediyoruz, bunun nedeni daha önce alım yapmış ğumuz ithal markaların servis ve satış sonrası hizmetlerinden yararlanamıyor olmamızdır.  Bu yüzden Tırsan markasını tercih ettik. Tırsan’ın sahip ğu geniş servis ağı, satış sonrası hızlı ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak vermiş ğu hizmetler bizim için büyük avantaj” .

 

RAKİPLERİNDEN ÖNDE

 

Bedirhan Orak, “Öte yandan Tırsan frigo araçlarının sahip ğu teknik donanım, hafifliği ve izolasyon yapısı diğer markalara göre kça başarılı. Şasisinin kataforez kaplı olması sayesinde sağladığı 10 yıl paslanmazlık garantisi ve bunun yanı sıra vermiş ğu 3 yıl servis garantisi de maliyetimizi düşürmektedir. Ayrıca şoförlerimiz araçta bulunan güvenli tüp yuvası,  takım dolabı ve yemek dolabının sağlamış ğu kolay ve pratik kullanımından kça memnun” diye konuştu.

 

TAZELİĞİNİ KORUYOR

 

Kerimoğlu Taşımacılık Nakliye Müdürü Yaşar Karaca: “Lojistik sektöründe faaliyet göstermeye 2005 yılında başladık, 2008 yılında Kerimoğlu firmasını kurduk. Firmamızın kuruluş amacımız sadece frigorifik araç taşımacılığına yönelikti, şuanda ağırlıklı olarak yaş meyve ve sebze taşımacılığı gerçekleştiriyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere Kosova, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Romanya, Slovakya, Macaristan, Ukrayna, Rusya, ülkelerinde lojistik hizmeti veriyoruz. Şu anda toplam filomuzda 48 aracımız bulunmaktadır, bunların 15 a Tırsan frigodan oluşmaktadır. Tırsan araçları ile taşıdığımız sebzeler, daha ilk güncü tazeliği ile tüketiciye ulaşıyor” .

 

GÜVENİLİR MARKA

 

Karaca, “Tırsan marka frigo araç almaya, Şubat 2015 tarihlerinde Hatay’da düzenlediği etkinlikle karar verdik. Yapılan organizasyonda yenilenen frigo aracını yakından inceleme fırsatı bulduk. Öte yandan Tırsan, Türkiye’de senelerdir pazar lideri olan ve Avrupa’ya ihracat gerçekleştiren güvenilir bir marka. Bu da tercihimizi belirleyen öncelikli nedenlerden biri” açıklamasında bulundu.