Güncel Haber
Giriş Tarihi : 25-08-2015 12:16   Güncelleme : 25-08-2015 12:16

Sektörün en büyüğü Ulaşım Sigorta

Ulaşım Sigorta yanınızdaysa hayat aynı hızda devam eder, sloganını kullanan Ulaşım Şirketler Grubu, 34 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyetlerine devam ediyor. Ticari araç sektöründe sigorta denilince ilk akla gelen Ulaşım Şirketler Grubu, 10 binden fazla bireysel ve 1000'in üzerinde şirkete hizmet veriyor. Türkiye genelinde hizmet ağını da genişleten şirket, 100'ün üzerinde il ve ilçe belediyelerine de sigorta hizmeti sunmaya başladı.

Sektörün en büyüğü Ulaşım Sigorta

Ulaşım Gazetesine açıklamalarda bulanan Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Gaffar Güder, trafik sigortası ve kasko poliçelerinde özellikle ticari araç sahiplerine ciddi oranda maddi avantajlar sağladıklarını söyledi.

"Sigortacılık sektöründe değişimin öncüsü ve sektörün itici gücü olma özelliklerine sahibiz. Bunun da nedeni yüzlerce müşterimizden aldığımız güçle Acente avantajlarımızdır. Biz bayi değiliz, acenteyiz ve bir ağırlığımız var. bunu da müşterilerimizin avantajları noktasında kullanıyoruz" diyen İsmail Purtuloğlu, sigortacılığın bir hizmet sektörü ğunu ve ticari araç sahiplerinin 7/24 saat kendilerine rahatlıkla ulaştıklarının altını çizdi. Purtuloğlu; Ray Sigorta, Doğa Sigorta, Liberty, Neova, Ergo, Ak Sigorta, Aviva, HDİ, Anadolu Sigorta başta olmak üzere dünyanın önde gelen firmaları ile müşterilerine acentelik hizmeti verdiklerini aktardı.

TÜRKİYE GENELİ HİZMET

Sigorta sektörüne 34 yıl önce İstanbul'da halk otobüsleri ile adım attıklarını açıklayan Purtuloğlu, aradan geçen süre zarfında şehirlerarası otobüs firmalarına, turizm ve personel taşıma firmaları ile lojistik sektöründe hatırı sayılır derecede söz sahibi klarını aktardı. Kamu kurum ve kuruluşlara da hizmet verdiklerini açıklayan Purtuloğlu, şöyle devam etti: "81 vilayetteki 40 belediyenin gerek trafik ve kasko poliçelerini gerekse diğer sigorta poliçe hizmetleri tarafımızdan verilmektedir. Buna birde ilçe belediyeleri eklediğimizde 100'ün üzerinde belediyeye sigorta hizmeti veriyoruz. Ayrıca İstanbul'da kentiçi taşıma denince ilk akla gelen kurum İETT'nin de sigorta poliçeleri yine şirketimiz tarafından kesilmektedir. Biz yıllar önce Ulaşım Sigorta yanınızdaysa hayat aynı hızla devam eder sloganıyla yola çıktık ve hiçbir müşterimizi de yolda bırakmadık. Onları mutlu bir şekilde evlerine ulaştırmayı sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz."

PARA BİZDE İKİNCİ PLANDA

Müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğinin altını çizen İsmail Purtuloğlu, her şeyin para demek olmadığını ifade etti. Purtuloğlu, "Tamam ticaret yapıyoruz. İllaki para kazanıp şirketin varlığını devam ettirip, daha kaliteli hizmetin devamını sağlamamız lazım. Lakin müşterilerimizin avantajlarını da düşünmemek olmaz. Burada acenteliğimizin avantajlarını müşterilerimizin lehine kullanıyoruz aynı da kârımızdan da ciddi oranda feragat ediyoruz. Biz full kasko kesiyoruz.  Örneğin 460 bin TL'lik kasko beledi olan bir halk otobüsü; piyasada 7 bin TL'ye kasko yaptırırken, bizdeki oran 4-5 bin TL civarındadır.  700 bin TL'lik şehirlerarası bir otobüse piyasada 18 bin TL prim ödenirken, bizde bu rakam 14-15 bin TL'dir. 200 bin TL'lik bir çekisi ise yine piyasada 6-7 bin TL çıkarılırken bizde 3-4 bin TL'dir. İşte gördüğünüz gibi fiyatlar ortada. Bu da bizim müşterilerimizin avantajı için çalıştığımızın bir kanıtıdır."