Treyler
Giriş Tarihi : 04-09-2015 23:41   Güncelleme : 04-09-2015 23:41

Alp’in adresi Tırsan

Alp Lojistik, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 11 adet perdeli hafif maksima plus treyleri, teslim alarak filosuna dahil etti. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya, “Tırsan alan asla yolda kalmaz, bizde Tırsan ile devam ediyoruz” dedi.

Alp’in adresi Tırsan

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Alp Lojistik, Çorlu ve İstanbul’da olmak üzere iki deposu bulunuyor. Firma, ağırlıklı olarak gıda, plastik sanayii ve dayanıklı tüketim sanayii ürünleri taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

 

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Alp Lojistik’e satışı yapılan 11 adet perdeli hafif maksima plus treyler, Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Alp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya, yönetim kurulu üyesi Hasan Akkaya  ve Daf-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek ile firma personeli katıldı.

 

Güngör Akkaya, “Treylerde Tırsan markasını tercih etmemizin öncelikli nedeni ürün kalitesidir. Filomuza daha önce alımını yaptığımız Tırsan araçlarının performansından kça memnunuz. Ayrıca, Daf-Tırsan’ın sahip ğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş kları çözüm odaklı servis hizmetleri, tasarrufu açısından firmamız için büyük avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra, yeni alımını yapmış ğumuz 11 Tırsan treylerler ile filomuzda ki araç sayısını 18’e çıkarmış k. 2016’da hayata geçireceğimiz planlarımızı da Tırsan ile yaptık” .

 

TREYLERİN ÖZELLİKLERİ

 

Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde geliştirilen Tırsan Perdeli Hafif Maksima Plus Semi-Treyler, perdeli tenteli sınıfındaki standart araçlara göre 1000 kg daha hafiftir. Hafifliği sayesinde boşken yakıt ve işletme giderlerinde tasarruf sağlarken yüklü seyahatte daha fazla yük taşıma imkânı sunar. Treylerler, şasilerinde kullanılan kataforez (KTL) teknolojisi sayesinde 10 yıllık paslanmazlık garantisi altına alınmaktadır. Böylece servis ve bakım masraflarını en aza indirgenmektedir.