Treyler
Giriş Tarihi : 20-09-2015 13:18   Güncelleme : 20-09-2015 13:18

Sağlık Lojistik, 100 adet Krone römork aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Sağlık Lojistik, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Krone’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 100 adet Krone römorkun 50’sini teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Sağlık Lojistik, 100 adet Krone römork aldı

Avrupa’nın en büyük yarı römork üreticilerinden olan ve Türkiye’de de üretim ve satış faaliyetlerini yürüten Krone, Türk nakliyecileri tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Krone, son olarak tüm Avrupa’ya taşımacılık yapan Sağlık Group’a 100 adetlik Mega Liner Huckepack römork teslimatı yaptı. Römorkların ilk 50 a Krone’nin İzmir Tire’deki fabrikasında yapılan törenle teslim edildi.

 

Sağlık Group, kalan 50 adet aracı yılsonuna kadar alacak. Düzenlenen araç teslim törenine Sağlık Grup Holding’den Nahit Sağlık, Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, Ticari Araçlar Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve firma personeli katıldı.

 

Nahit Sağlık, “Krone’yi öncelikle kalitesinden dolayı tercih ettik. Krone markasına güvenimiz tam. Ayrıca ikinci el değeri ve ikinci el satışlarda bir sıkıntı yaşamayacağımızdan da eminiz. Bu yatırımımız ile birlikte filomuzun yüzde 70’i Intermodel taşımacılıkta kullandığımız Huckepack römorklardan oluşacak. Huckepack römorklar, hem maliyet hem de hız açısından daha avantajlı. 1978 yılında kurulan Sağlık Group Holding, tüm Avrupa’ya taşıma yapıyor. Merkezi İtalya’da bulunan şirket, ihracata dayalı tüm malların taşımasını gerçekleştiriyor. 450 araçlık filoya sahip olan firmamızın ayrıca, toplam 100 bin metrekarelik 4 adet deposu bulunmaktadır” .

 

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

 

Römorklarının kalitesine sonsuz güvenlerinin ğunu kaydeden Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, “Kaliteden ve sağlamlıktan ödün vermeyen üretim yapımız sayesinde firmaların öncelikli tercihi olmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamak da en çok önem verdiğimiz noktalardan biri. Sağlık Lojistik ile sağlam temellere dayanan ilişkilerimiz var. Kendileriyle işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MÜŞTERİYE ÖZEL TESLİMAT

 

Krone, Sağlık Lojistik’e teslim ettiği Mega Liner Huckepack römorkları, müşterisine özel olarak üretildi. Krone’nin standart olarak ürettiği Huckepack römorklardan farklı olarak, söz konusu römorklar müşterinin talep ve ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlandı.