Treyler
Giriş Tarihi : 20-09-2015 20:56   Güncelleme : 20-09-2015 20:56

Öğretmenler, OKT Treyleri ziyaret etti

OKT Trailer, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerini fabrika sahasında ağırlayarak araç üstü ekipman ve treyler üretim süreçleri hakkında bilgi verdi. Öğretmenler, gezi süresince OKT’nin inovatif araçlarını ve üretim süreçlerini yakından inceleme imkânı buldu.

Öğretmenler, OKT Treyleri ziyaret etti

OKT’nin üretim sahasında gerçekleştirilen eğitim gezisine Genel Sekreter Serinay Özlü, Fabrika Müdürü Hüseyin Serçe, İnsan Kaynakları Sorumlusu Kazım Önder, Üretim Planlama Mühendisi Özgür Karcı, Ürün PDI Sorumlusu İsa Gezer, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Yavuz ve 130’dan fazla öğretmen katıldı.

 

OKT personeli tarafından üretim süreçleri ve bu süreçlerde kullanılan teknolojiler öğretmenlere detaylı bir şekilde anlatıldı. Yassı levha safhasından başlanarak bir treylerin kullanıma hazır hale gelişini tüm detayları ile görme imkanı yakalayan öğretmenler, OKT’nin üretim süreçlerine, inovatif yaklaşımına ve ayrıca iş yerindeki iş sağlığı ve güvenliği konularını takdirle karşıladılar.

 

OKT üretim tesislerinde gelecek nesli yetiştiren öğretmenleri ağırlamaktan ve onlarla üretim süreçlerini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Genel Sekreter Serinay Özlü şunları söyledi: “OKT olarak Aydın sanayisine nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne mümkün olan her konuda destek veriyoruz. Bu süreçte sınıfların yenilenmesinden öğrencilerin staj programlarına kadar birçok konuda Mimar Sinan Lisesi ile birlikte çalışıyoruz. Çok yakında lisemiz ile birlikte Geleceğim Benimdir isimli sosyal sorumluluk projemizin protokolünü Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile imzalayarak hayata geçireceğiz. Böylece Aydın sanayimize daha çağdaş standartlarda eğitim alan, deneyim sahibi, İSG kurallarını önemseyen ve iş etiği ve ahlakına sahip nitelikli elemanlar yetiştireceğimize inanıyoruz.”

 

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Yavuz, “OKT Trailer firmamız, Aydın’ın en köklü ve büyük firmalarından birisidir. Aydınımıza ve ülkemize katma değer sağlayan OKT, eğitim ve öğretime verdiği önemle de bizlerin gönlünü kazandı. OKT ile sınıflarımızın yenilenmesinden öğrencilerimize mentörlük programlarına kadar birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Kendileri her konuda bize destek olarak öğrencilerimizin daha nitelikli yetişmesine katkı sağlıyor. Bugün de öğretmen arkadaşlarımızın kendilerini geliştirmeleri ve bilgilerini tazelemeleri için bizlere destek kları için teşekkür ediyorum” .