Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-11-2015 15:45   Güncelleme : 15-11-2015 15:45

Hyundai H350’lerin ilk teslimatı Erzurum’a

Türkiye’de üretilen Hyundai H350’lerin ilk teslimatı Erzurum’a yapıldı. Karsan Pazarlama’nın Hyundai Truck&Bus Erzurum yetkili satıcısı Ömer Ekbiç Group tarafından Hınıslıoğlu Gıda’ya satışı yapılan 8 adet araç, törenle firmanın filosunda yerini aldı.

Hyundai H350’lerin ilk teslimatı Erzurum’a

Hınıslıoğlu Gıda, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Karsan tarafından Türkiye’de üretilen H350’lerden yana yaptı. Ömer Ekbiç Group tarafından Hınıslıoğlu Gıda’ya satışı yapılan 8 adet araç, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; Hınıslıoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hınıslıoğlu ve Yönetim kurulu üyesi Muhammet Hınıslıoğlu, Ömer Ekbiç Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Ekbiç, Genel Müdür Murat Turhan, Satış Müdürü Kürşad Özer ve firma personeli katıldı.

 

Ömer Ekbiç Group Satış Müdürü Kürşad Özer, Türkiye'nin birçok yerinde Hyundai ticari araçlara yoğun bir ilgi ğunu ifade etti. H350 araçların istendiği taktirde; 16+1 öğrenci servisi, panelvan, açık ve kapalı kasalı şasi kamyonet gibi birçok seçenekle müşteriye sunulabildiğini anlatan Özer, sekiz adetten oluşan ilk filoyu Erzurum’a vermiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

TİCARİDE OTOMOBİL KONFORU

 

Hyundai’nin otomobil konforu ile müşterilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak elementleri birleştirerek geliştirdiği ticari araçlar, sessiz ve yüksek performanslı bir sürüş deneyimi sunarken, dayanıklılığı ve güvenliği de en üst düzeye taşıyor. H350 ürün ailesinde iki tip uzunlukta panelvan bulunuyor. 6.195 mm uzunluğundaki panelvan 12.9 m3’lük ideal yük bölümü hacminde tam beş Euro Palet kapasitesine erişiyor. 5.515 mm uzunluğundaki versiyonda ise 10.5 m3’lük hacimde dört Euro Palet kapasitesi sağlanıyor. Üstün yükleme kapasitesinin yanında geniş ve yüksek sürgülü kapı ölçüleri ve 270 derece açılabilen arka kapısı ile de yüklemede kolaylık ve hız sağlanıyor.